čtvrtek 28. dubna 2016

Ubrus kulatý omyvatelný

Ubrus kulatý omyvatelný

Nezaujal Vás žádný kulatý ubrus nebo jste nenašli ubrus o Vámi požadovaných rozměrech? Vyberte si jakoukoliv látku z naší nabídky a zašlete nám poptávku na ušití. Kulatý ubrus Vám rádi vyhotovíme na míru.


S ozdobným potiskem, díky omyvatelnému povrchu se tento ubrus hodí na každodenní používání. Jednoduše omyjte vlkým hadříkem nebo jej vyperte v pračce. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Detail produktu Do obchodu. Omyvatelný teflonový ubrus čtvercový černý.


Ubrus PVC zelený metráž, šířka 1c. Hodnocení produktu:. Ideální na dětské party a oslavy narozenin. Už žádný den bez Peanuts. Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus , nebo jako ochrana jiného ubrusu.


Ubrus kulatý omyvatelný

Prohlédněte si také naši nabídku teflonových ubrusů a jistě vás zaujme i náš výběr kuchyňských utěrek. Pokud vám žádný z nabízených rozměrů nevyhovuje, určitě nezoufejte. Neváhejte nás kontaktovat a my vám po konzultaci zhotovíme i teflonový ubrus atypických rozměrů.


V nabídce naleznete jak jednobarevné ubrusy v mnoha různých barvách, tak i teflonové ubrusy s potiskem různých vzorů. Ubrusy z PVC dodáváme v šíři 1cm. Tento materiál nepropouští vodu ani mastnotu a udrží tak stůl vždy čistý. PVC je snadné na údržbu, při znečištění jej stačí utřít vlhkým hadříkem a opět je zase čisto. Kuchyňský ubrus ARNE JACOBSEN je vyroben ze 1 bavlny, která je považována za nejkvalitnější tkalcovský materiál na světě.


Kombinace skandinávského moderního designu a klasického tkalcovského řemesl. Na rubu netkaná textilie. Prodáváme v metráží, cenu uvedeno za běžný metr. Goldea vánoční bavlněný ubrus - vzor stř. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením.


Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus. Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje.


Ubrus kulatý omyvatelný

Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás. Po rozkliknutí se Vám zobrazí ostatní barvy. Schulz své věrné čtenáře novými. Kč Posledních pár kusů za tuto cenu!


Jestli máte rádi svůj stůl, měli byste si ho rozhodně zakrýt. Pokud chcete, aby si stůl dlouho zachoval svou krásu a pokud ho chcete ochránit před poškrábáním nebo skvrnami, můžete se spolehnout na naše ubrusy a běhouny. Na této stránce najdete všechny výrobky z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky