středa 13. dubna 2016

Nůž kuchařský 8 kings row

Kvalitní kuchařský nůž King´s Row od českého výrobce KDS. KDS KINGs ROW , kuchařský nůž. Wüsthof kuchařský nůž Classic cm. Materiál čepele: speciální francouzská ocel s obsahem C, 1 Cr, Mo, V. Střenka: dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě.


Nůž kuchařský na chléb KINGs ROW.

KDS,vykovaný za tepla, zakalený a popouštěny- zaručuje velmi jemnou strukturu materiálu dokonale vybroušení zaručuje dlouhou trvanlivost ostří speciální francouzs. Délka čepele je 2mm. Kovaný kuchařský nůž nejvyšší kvality. KINGS ROW , NOŽE KUCHYŇSKÉ. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu.


Akce platí do odvolání. Kč 5Kč Koupit -. Nůž řeznický KDS špalkový cm. Všetky informácie o produkte.

Hodnotenie a recenzie KDS. Broušení nožů a nůžek, pil. Profesionální kuchařský nůž na chléb. Nůž má typick é zoubkové ostří. V sekci vaření a pečení naleznete testy domácích pekáren, digestoří, nožů, sporáků, trub a mikrovlnek.


Zpracování:Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří. Máte v košíku zboží, které bude po přihlášení vymazáno. Z důvodu šíření COVID-je nyní možná platba KARTOU U PŘEPRAVCE, PŘEVODEM a ONLINE PLATEBNÍ KARTOU.


Royalty Line RL-K9C s praktickým obalem. Sada nožů ve stojanu New SteelDesign. Vidlice kuchařská King´s Row.


Z řady kovaných nožů, které jsou navrženy tak, aby pokryly veškeré požadavky profesionálů. Chcete doručit zboží do Česka? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Ez kés egy tizenkét részes, legmagasabb minőségű, kovácsolt késeket tartalmazó sorozat része. A sorozat kései megfelelnek a legigényesebb szakemberek elvárásainak is, csakúgy mint az átlagos háztartás mindennapos használatának. Prodej kuchyňských a domácích potřeb, keramických nožů a pánví. Nabídka vybavení gastronomických provozů.


Kuchyňské potřeby, šíroký sortiment například: keramické nože, keramické pánve, silikonový val, vakuové pytle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky