středa 27. dubna 2016

Siemens hb73gr555

If you click on Accept, you allow us to record your usage behavior on this website. This allows us to improve our website and personalize advertising for you. D-horkým vzduchem Plus pro nejlepší výsledky pečení na jednom, dvou nebo třech pečicích plechách najednou.


Program 3D horký vzduch zajistí optimální výsledky pečení až na úrovních najednou. Pro jednoduchou manipulaci s plechy oceníte jednonásobný teleskopický výsuv se stop funkcí. Air Eco rendszer e, a speciális hőmérséklet szabályozás, s a kiegyenlített levegőkeringetés jóvoltából kiváló sütési eredményről gondoskodik, miközben -os energiamegtakarítást eredményez. Perfektné výsledky pečenia až na plechoch súčasne vďaka inovatívnej distribúciu tepla s 3D-horúcim vzduchom plus.


Pre jednoduchú manipuláciu s plechmi oceníte jednonásobný teleskopický výsuv so stop funkciou. Nejen, že vypadá opravdu skvěle, ale nabízí velké množství funkcí jako například druhů ohřevu, mezi něž patří především 3D horký vzduch Plus, stupeň pro pizzu, cirkulační gril, velkoplošný gril či rozmrazování. Nielenže vyzerá naozaj skvele, ale ponúka veľké množstvo funkcií ako napríklad druhov ohrevu, medzi ktoré patrí predovšetkým 3D horúci vzduch Plus, stupeň pre pizzu, cirkulačný gril, veľkoplošný gril či rozmrazovanie. Ten tlmí zatvorenie dvierok tak, že ani nebudete počuť, kedy presne sa.


SIEMENS HB73GR5SIEMENS Vestavné trouby můžete ihned zakoupit v obchodě Alza. Ten tlumí zavření dvířek tak, že ani neuslyšíte, kdy přesně se dovřou. Dvouzónový ovládací panel se skládá z digitálního displeje a dvou zápustných knoflíků. Modře podsvícené kontrolky informují o aktivním stavu trouby. Moderní vzhled a vybavení s. Dvojzónový ovládací panel sa skladá z digitálneho displeja a dvoch zápustných gombíkov.


Modro podsvietené kontrolky informujú o aktívnom. KIFUTÓ MODELL, CSAK A KÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYES ÁR! Siemens HB73GR5vásárlás Ft-tól! Optimální výsledky pečení až na pečicích plechách díky inovativnímu rozdělování tepla při 3D-horkém vzduchu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Energetická třída A Barva nerez, stříbrná Objem trouby l Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový mod. HB73GR5rúra vstavaná SIEMENS Vstavaná rúra čistenie: activeClean - automatické samočistenie smaltované príslušenstvo možno čistiť súčasne s prevádzkou activeClean celosklenená vnútorná strana dvierok hladké steny rúry na pečenie v. Купувайки евтини у дома. Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb.


Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zanussi Beépíthető sütő leírása: Jellemzők Beépíthető sütő.


Ujjlenyomatmentes inox felület. Daarnaast beschikt hij over een innovatief melksysteem, waar je geen melkcontainer voor nodig hebt. SIEMENS _Rura multifunkcia (dr. ohrevu), 63l, pyrolyticke samocistenie, teleskopicky vysuv, max. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Joint cotés en tissus avec ses agrafes. Se fixe coté Moufle du four.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky