pondělí 11. dubna 2016

Tlakový hrnec president 4 0 l

Tlakový hrnec PRESIDENT DUO je dokonale skladný, nádobu 6. Opatřeno indikátorem tlaku, pojistkami a masivními úchyty, vyrobeno z prvotřídní. Třívrstvé sendvičové dno je vhodné pro. More Tlakový Hrnec President 4. Hrnec pohodlně otevřete jen jednou rukou, stačí otočit uzávěr, zvednou poklici a je to.


Pro vaření v páře přidáváme napařovací síto.

V čem je tlakový hrnec PRESIDENT DUO výjimečný? Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tescoma tlakový hrnec President Duo 4. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat?


Veškeré informace o produktu. Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů.

Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a extra silným sendvičovým. Snadné otevírání hrnce jen jednou rukou díky komfortní sklápěcí rukojeti a speciálnímu bezpečnostnímu uzávěru. Být občas pod tlakem může být velmi přínosné.


Zejména s masem a zeleninou to dokáže během chvilky skutečné divy! Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Těsnění je důležitou součástí tlakového hrnce.


Doporučujeme výměnu po dvou letech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Luxusní tlakový hrnec se dvěma nádobami 4. Umožňuje vaření při nízkém nebo vysokém tlaku.


Je ideální pro rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů. Představujeme luxusní tlakový hrnec ULTIMA s extra snadným nastavením ideálního tlaku ve verzi DUO - tedy praktické sadě, jež vám umožní vařit různé druhy masa podle množství surovin, a to rychle a bez rizika rozvaření. Můžete tak velikost hrnce zvolit. TESCOMA tlakový hrnec PRESIDENT DUO 4. Jde o bajonetový a pákový způsob.


Tlakové hrnce jsou prodávány se dvěma základními variantami zavírání. V následující tabulce naleznete popis principů jejich.

Chcete doručit zboží do Česka? Súprava tlakových hrncov PRESTO DUO obsahuje nádoby a l. Súčasťou balenia je i univerzálna pokrievka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky