úterý 26. dubna 2016

Kuchyňská dvířka folie

Jsme si vědomi, že různé materiály napomáhají dokonalému designu každého nábytku a určují jim styl. Hlavní naší nabídkou jsou foliovaná nábytková dvířka. Tvary dvířek - dělíme do šesti základních skupin.


Jsou bezpečné, praktické, ale i elegantní a ve spojení s. Nabízíme folie v pěti základních.

Chcete mít v kuchyni masivní dvířka, ale bojíte se tvarové. Pro jednoho stylová, pro druhého moderní, taková je naše. Fóliovaná dvířka ke kuchyňské lince jsou asi nejčastější volbou jak doladit vzhled kuchyně.


V nabídce je široká škála dekorů fólií a frézování tvarů dvířek. V dřevo dekorech naleznete dokonalé imitace dřevin jako dub, buk, ořech, kde se díky moderním výrobám fólií dá dosáhnout vzhledu téměř. Jako povrchová úprava klasických kuchyní se nejčastěji používá lak ve vysokého lesku, fólie nebo dýha, u kuchyní rustikálních je to převážně masiv. Nejpoužívanější materiál na dvířka v kuchyních.


Některé fólie jsou téměř k nerozeznání od přírodních materiálů.

Vaši kuchyni tak můžete jednoduše přizpůsobít vašim představám. Pro konečnou úpravu povrchových ploch u kuchyňkých dvířek jsou používány kvalitní PVC folie v mnoha různých barevných odstínech a nerozeznatelných. Folie – praktická na údržbu.


Dalším materiálem je folie o tloušťce mm, která se lepí na MDF desky. Kuchyně osazené foliovými dvířky jsou velice praktické na údržbu, hladká dvířka se udržují snáz než složitě profilovaná, na jejich omytí si vystačíte s mokrým hadříkem a běžným saponátem. Vybrané dekory fóliovaných dvířek Trachea mohou být navíc doplněny aplikací dekorativního tisku Overface, jenž umožňuje aplikovat na dvířka libovolný grafický motiv. Na všechny tyto dvířka dáváme proslouženou 7-mi letou záruku na skrytou vadu odlepení fólie. Hliníková dvířka a skla zde.


Objednávka kuchyňských dvířek. Nebojte se objednávat kuchyňská dvířka pomocí našeho on-line objednávkového formuláře. Kromě standardní volby rozměrů můžete také požadovat kuchyňská dvířka v provedení rám, mříž.


Samozřejmostí je také možnost volby provedení zadní strany. Kuchyňská a nábytková dvířka - katalog. Matné fólie GRENA jsou určené pro kuchyňská dvířka i pro interiérové desky Grenagloss, kromě kuchyní se tedy.


Rozšířili jsme pro vás nabídku LTD o nových dekoru a dvě nové zadní strany pro lisovaná dvířka. Acrylic bílý lesk nejprodávanější z akrylátů, rozhodli jsme se jeho nabídku rozšířit o postforming se záporným úhlem 30°, který supluje úchytku a také akrylát o tloušťku 38mm.

Jak čistit laminátová a fóliovaná dvířka ? Na tyto části nábytku není potřeba nějakých speciálních čistících prostředků. Obecně platí, že je čistíme jemnou. V naší nabídce naleznete dvířka fóliovaná - jedná se asi o nejoblíbenější druh dvířek ke kuchyňské lince.


Dýhovaná a lakovaná dvířka jako luxusnější materiál kuchyňských dvířek a také dvířka z materiálu SENOSAN takzvaná akrylátová dvířka. Unsubscribe from TracheaCzechRepublic? Přední plocha MDF mm silná, frézovaná po obvodě, lisovaná folie.


Kuchyně – dvířka žlutá fólie, korpus třešeň, PD šedý kámen Kuchyně – dvířka. Elegantné farebné striekané dvierka vo vysokom lesku sú vyrobené z MDF o hrúbke mm. Sú tmelené, striekané niekoľkými vrstvami a na záver preleštené do vysokého lesku.


Nábytková dvířka od Hartmana, to je Váš výběr z více než typů frézování a několik desítek drůhů fólií pro Váš domov, kde se budete cítit báječně pokaždé, když přijdete do prostoru, kde jsou naše kvalitní dvířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky