středa 27. dubna 2016

Hrnky se jmény

Velké hrnky se jmény mají objem je 3ml jsou vyrobeny z keramiky a jsou určeny pro mytí v myčce. Je vhodné je však mýt ručně, aby potisk vydržel co nejdéle. Výroba hrnků se jmény je prováděna tak, že potisk kvalitní a stálý, provádí se přímou sublimací do glazury.


Oproti jiným druhům potisku se tento neloupe. Hrnek se jménem je milým dárkem, který obdarovanému může vydržet klidně i roky.

V naší kolekci hrnků se jmény můžete vybírat z praktických plecháčků či jejich keramických imitací, ale také ze standardních keramických hrnků. Hledáte originální hrnek se jménem? Chcete neobvyklý a kvalitní dárek pro své blízké, přátele nebo kolegy? Hrnky se jmény - je přesně to, co hledáte! Hrnečky se jmény jsou tradičním dárkem, který vždy potěší.


Mohou být jednoduché, s fotografií, zajímavě zdobené, barevné i černobílé. Jedná se o velké i menší hrnečky, záleží na tom, co kdo preferuje.

Vychutnejte si čaj, kávu nebo kakao v hrnečku s vlastním jménem! Dětské hrnky se jménem podle abecedy. Prohlédněte si seznam jmen, která najdete v českém kalendáři.


Všechna tato jména si můžete nechat napsat na keramický hrneček nebo plecháček se jménem. Pokud budete pokračovat v prohlížení našich stránek bez provedení změn v nastavení Vašeho prohlížeče, předpokládáme, že souhlasíte s používáním cookies. Velmi oblíbený dárek pro zamilované je hrnek se srdcem a jménem na vaše přání. Všechny dárky - i originální hrnek s textem, lze dávat i do myček, protože motiv a nápis na hrnku je vybroušený (nejedná se o hrnek s vlastním potiskem). Naše hrnky s textem a obrázkem na vaše přání mají objem 3l.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kuchyně a jídelna Stolování Nádobí Hrnky Odebrat filtry.


Vlastní potisk - Párové hrnečky Labutě se jmény. Na hrnky napíšeme jakékoliv jméno, napište nám ho do komentáře při vyplňování objednávky. Vaše jméno na hrnky na kávu bude vybroušené, takže hrnek se jménem lze tedy bez obav dávat i do myček.


Náš hrnek na čaj (kávu) se jménem má objem 3l.

Broušené hrnky se jmény standardně posíláme přímo na vaši adresu. Vaše hrníčky se jmény si ale můžete vyzvednout i osobně ve výdejních místech po celé ČR. Zobrazeno 31–z výsledků. Seřadit podle: Oblíbené. Plecháček se jménem Jaromír.


S potiskem od 2Kč vč. NA HRNEČEK SI ZVOLTE JMÉNO NEBO OBRÁZEK. HRNÍČEK JE UVEDEN JIŽ S CENOU ZA VYBROUŠENÍ JMÉNA. Hledali jste hrnky se jmény ? Originální hrnky na kávu rozradostní den.


Nedržte se při zemi a pořiďte si roztomilé nebo bláznivé originální hrnky na kávu klidně na váš pracovní stůl a buďte na ně hrdí. Líbí se vám obrázky zvířat, sladké nápisy, pestré bravy, tématické potisky nebo retro styl? Kupte si šálky na kávu. Koncept luxusních kovových propisek se jmény , vyvinutý exkluzivně pro tradiční trh. Nová generace elegantních propisek se jmény v atraktivním tvaru.


Propisky se jmény představují osvědčený prodejní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky