pondělí 25. dubna 2016

Odkapávač na nádobí presto tone

Vynikající pro sušení umytého nádobí , účinná absorpční výplň spolehlivě zachytí odkapanou vodu, měkký textilní povrch ochrání sklenice, příbory, nářadí i nád. Revoluční odkapávač na nádobí PRESTO TONE. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitního a savého mikrovlákna.


Sháníte praktické, funkční a vkusné kousky do kuchyně? Urychlí schnutí, nepoškozuje nádobí , je skladný a prozáří i vaši kuchyni. Sháníte opravdu účinný odkapávač , který nepoškodí vaše nádobí a pomůže s jeho sušením?

Odkvapávač PRESTO TONE si zamilujete! Tescoma Presto Tone odkapávač , šedá. Praktický odkapávač na nádobí značky Brabantia ve světle šedé barvě pojme všechno nádobí z rodinného oběda. Kompletní informace k výběru.


Odkazy na odborné recenze. Měkký textilní povrch ochrání sklenice, příbory, nářadí i nádobí před poškozením. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.

Navíc osobní odběr zdarma ve. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Nádobí je potřeba po umytí dobře a rychle usušit.


Věříme, že budete spokojeni, ať už si vyberete jakýkoliv kuchyňský odkapávač z naší nabídky. Vyrobeno z vysoce savého a rychle schnoucího mikrovlákna. Rozměry: × × cm. Vysoce účinná absorpční výplň spolehlivě zachytí odkapanou vodu.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny. Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Utěrka na nádobí PRESTO TONE , ks, pruhy. Dejte svému starému plastovému odkapávači konečně sbohem! Nový odkapávač PRESTO TONE , vyrobený z vysoce savého mikrovlákna!


Opatřeno odnímatelnou odkapávací vložkou pro snadné čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky