čtvrtek 28. dubna 2016

Škodí mikrovlnná trouba

Zatím nikdo definitivně neprokázal, že mikrovlné trouby škodí zdraví - ale nedokázal ani opak, což je mnohem těžší. Přesto se vždy znovu vynoří dramatická odhalení, naposledy v novém hitu internetového zpravodajství AC24. Patří také k trvalé munici různých esoteriků a odhalovačů utajených pravd. Ponorné mixéry, šlehače, odšťavňovače, kávovary a další kuchyňské spotřebiče nám usnadňují práci a šetří čas.


Samozřejmostí pro většinu českých domácností je od devadesátých let minulého století i mikrovlnná trouba. Mike Adams, editor NaturalNews. Nárůst široce rozšířeného nedostatku živin v západním světě koreluje téměř dokonale se zavedením mikrovlnné trouby. Mikrovlnná trouba je užitečným pomocníkem při vaření Autor: goffkein. Konstrukce mikrovlnných trub zajišťuje, že mikrovlny jsou uzavřeny uvnitř trouby a mohou být zapnuty jen když je zapnut elektrický spínač a současně jsou zavřená dvířka trouby.


Pronikání vln spáry u dvířek a sklem dvířek. Neexistují žádné důkazy o tom, že by mikrovlnná trouba byla nebezpečná nebo zdraví škodlivá. Naopak studie naznačují, že při přípravě jídel v mikrovlnce se zachová více živin a vzniká méně škodlivých látek než. Někteří lidé mají k mikrovlnné troubě ambivalentní vztah.


Hned úvodní informace o tom, kde má mikrovlnná trouba své kořeny, má navodit dojem, že se jedná o stroj na zabíjení. Zařízení k vaření mikrovlnami zkoumali a vyvinuli němečtí vědci v rámci vývoje mobilního týlového zařízení, nasazeného zkušebně v průběhu invaze do Sovětského svazu. Kupodivu se však otázkou, zda jde pouze o efekt (nerovnoměrného) ohřevu a zda náhodou mikrovlnná trouba neovlivňuje ohřívané potraviny na úrovni DNA, opět dále nikdo z vědců nezabývá. Oficiální odpověď: není to možné a basta - neionizující záření, mezi něž mikrovlny řadíme, zkrátka změny molekul či DNA. Kde kdo si bez ní svůj život nedokáže představit, anebo umí, ale představuje si, jak složitý život by to pro něj byl, kdyby nebyla mikrovlnná trouba existovala.


Pro někoho je mikrovlnka pomocník, pro jiného nebezpečná bedýnka, která vám ozáří jídlo a člověk si tak zadělá na řadu nemocí. Ovšem stoprocentně těsná, tj. To je možné snadno akusticky prokázat při chodu mikrovlnky pomocí mikrovlnného přijímače. Bez zajímavosti není ani experiment s mobilním telefonem. Uzavře-li se totiž do (vypnuté!) mikrovlnky mobil a vytočí-li se jeho číslo z jiného telefonu.


Mikrovlnné záření: Původ mikrovlnky, vědecké průzkumy, uzákoněný zákaz. Mikrovlná trouba na nás sama upozorní, že splnila svůj úkol. Při delším vaření stačí pokrm jen občas zamíchat. Více možností při úpravách pokrmů Aby se co nejvíce rozšířily možnosti využití mikrovlného ohřevu, vyrábějí se některé mikrovlné trouby v kombinacích s dalšími možnostmi přípravy potravin. Ano, mikrovlnky škodí , ale možná jste nevěděli, že AŽ TAK 13.


Views žádný komentář buňky , mikrovlnná trouba , mikrovlny , ohřev , rakovina z HealhyFoodHouse. A plynovému hořáku svůj osud svěříte? Státního zdravotního ústavu. Mají tak malou energii, že nedokážou změnit molekuly, na rozdíl od ionizujícího záření. Dokážou jídlo jen zahřát.


Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky