pátek 16. prosince 2016

Kontejner na granule 20 kg

Proto se vyplatí postarat o to, aby bylo vždy chutné a čerstvé, skladované v profesionálním, těsném zásobníku. V plastovém barelu vydrží granule déle čerstvé a jejich pach neproniká ven. Vyberte si značkový produkt za rozumnou cenu právě u nás.


Internetový obchod Časžít splní téměř jakékoliv vaše přání a kvalitním p. Curver kontejner na suché krmivo 20kg. Vyzvedáváte si raději objednávku osobně?

Plastový zásobník na kolečkách pro uložení kg granulí pro psy. Spolupracujeme s přepravci, které mají výdejní místa po celé ČR. Stačí si jen vybrat - Zásilkovna, DPD Pickup, nebo si nechte zaslat zásilku rovnou na pobočku České pošty. V Brně vás rádi uvidíme na naší Pejskově výdejně. Praktický kontejner s motivem koček perfektně těsní a. Kontejner na suché krmivo, výška 60cm.


Na různou váhu granulí. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Maelson Černo-zelený b. Plastový kontejner je určen pro uskladnění suchého psího krmiva (20kg). Zakoupeno v Drogerie PeMi.


Hodnocení produktu: 1. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jídlo je jedním z příjemnějších okamžiků dne každého zvířete. Boxy jsou potištěny obrázky psích kamarádů, takže skvěle doplní interiér vaší domácnosti.


Působí nerušivým dojmem a na první pohled je jasné, k čemu jsou určené. Malým chlupáčům zcela postačí plechový zásobník kg. V našem sortimentu najdete také manuální i automatické dávkovače na krmivo, které zajistí pejskovi pravidelný přísun živin a zároveň udrží krmivo v čerstvém stavu.


Díky kolečkům na zadní straně zajišťují snadnější přepravu kontejrneru s krmivem. Těsnění zabraňující úniku pachu a cirkulaci vzduchu v kontejneru. Snadno přístupný otvor pro každodenní používání.


Kolečka pro snadnou manipulaci.

Díky hermetickému uzavření se udrží krmivo čerstvé a zachová všechny pot. Jde o dokonalou volbu pro uložení krmiva. Jednoduché otevírání a zavírání.


Zásobník na suché krmivo KG PSI. Víko lze otevíratdvěma způsoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky