úterý 20. prosince 2016

Mačeta

Mačeta

Types: 250g, 500g, 900g, 3. Nabízíme levně mačety všech tvarů a velikostí. Mačeta je vhodný nástroj do lesa, ale i na zahradu. Na prosekávání zarostlých oblastí je mačeta ideální volba. InLine prodaja svih vrsta mačeta.


Mačeta

Najveća ponuda u Srbiji, najniže cene, plaćanje pouzećem. Prodaja mačeta u malim oglasima sa slikama, opisom i cijenom. Velik izbor rabljenih i novih mačeta na oglasniku Njuskalo.


Pogledajte ponudu mačeta u Hrvatskoj i regiji. Mačeta Colin s pravom nosi ime najpopularnije mačete na svijetu. Kada zamišljate klasičnu mačetu ona izgleda upravo ovako. Colin tip mačete jedan je od najpopularnijih modela koji se odlikuje prvenstveno svojom kvalitetom i izdržljivošću u najtežim radnim uvjetima. Mačeta by nemala chýbať v žiadnej domácnosti, v záhrade, či na chalupe, je ideálna na sekanie kríkov, starej buriny, konárov a iných hustých porastov a je tiež vhodná do lesa a do zarasteného terénu.


Mačeta

Vedle klasických typů mačet nabízíme i mačety s pilou na hřbetu čepele, se kterými zdoláte jakoukoli překážku. Lovecké nože, Vreckové nože, Damaškové nože zn. Fiskars, Victorinox, Wenger, Gerber. Ponúkame poľovnícke nože, vrhacie nože, keramické nože.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Mačeta WoodXpertTM XAMačeta WoodXpert XAje malý a velmi účinný víceúčelový nástroj vhodný pro odvětvování, čištění, probírku keřů, sekání. Jde o velice efektivní pracovní nástroj s vynikajícími pevnostními vlastnostmi, určený k sekání.


Moderná mačeta s púzdrom a rukoväťou v modernej oranžovej farbe 2€ Skladom. Over 100English translations of Spanish words and phrases. Rukojeť se vyrábí z odolného polymeru nebo kvalitního dřeva. Mačeta slouží k prosekávání křovin nebo znatelně zarostlého terénu. Mezi populární provedení patří kukri, které má koncipovanou váhu do hlavy mačety, což.


Colin mačeta RE odlikuje se kako mu i samo ime kaže, s crvenom oštricom, kako bi oštricu lakše vidjeli u gustom raslinju. Oštrica je sjajna, polirana, a ručka je ubrizgana u oštricu. Její specifickou vlastností je zahnuté ostří. Mačety se dnes používají hlavně v zemědělství. Díky jejich tvaru se skvěle hodí pro odstraňování částí rostlin jedním seknutím.


Mačeta

V tropických oblastech to bývá například řezání cukrové třtiny. Vyrábí se z odolného kovu, který je osazen krátkým držadlem ve spodní části. If you saw the first one, you pretty much know what to expect and what the basic concept is.


Let it all happen and enjoy it. That is, of course, you like action movies where the hero chops every bad guy up and Sofia Vergara with her. Machete is an exploitation film at its finest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky