úterý 20. prosince 2016

Umyvadla do koupelny

Každodenní hygiena začíná a končí u umyvadla. Kde bychom si jinak čistili zuby a myli ruce a obličej? Když by se vám do koupelny nic jiného nevešlo, tak zácho sprchový kout a umyvadlo v ní zkrátka nesmí chybět. Moderní doba velí člověku, aby o sebe pečoval, proto by součástí každé koupelny mělo být kromě vany i menší umyvadlo.


Chcete dodat vaší koupelně šmrnc? Pak jste tu správně – u nás seženete krásná designová umyvadla , která vaší koupelně budou zaručeně slušet.

Skleněná umyvadla se hodí do koupelen v moderním či industriálním stylu. Kromě těch z transparentního skla u nás najdete i různě barevné. Taková umyvadla jsou určená do moderních koupelen. V našem e-shopu máme umyvadla na desku, umyvadla rohová, umyvadla zápustná, umyvadla závěsná a do větší koupelen si můžete vybrat i dvojumyvadlo. Kvalitní umyvadla do koupelny s pěkným designem a navíc za skvělé ceny?


V eshopu Akoupelnyatopeni máme pro Vás velký výběr! Různé tvary i materiál. Přečtěte si naše tipy a doporučení Jak vybrat umyvadlo? Umyvadla keramická, skleněná, nebo plastová.

Nabízíme koupelnová umyvadla , umývátka i dvojumyvadla. Vybírat lze umyvadla závěsná-nástěnná, polozápustná i zápustná, modely pro posazení na sloup, umyvadla nábytková i umyvadla k postavení na desku. Série Jika Plan, dodá koupelně luxusní nádech a poskytne větší pohodlí při ukládání různých koupelnových doplňků.


Díky ekonomičtějšímu provedení a vybavení skříňky za přijatelnou cenu. Při výběru doporučuji se zaměřit na hloubku umyvadla. Skříňka má lakované čílko pod umyvadlem a čela.


Mohlo by se stát, že vyberete příliš plytké, které pro Vás nebude komfortní. Co vím, lidé mají více rádi tvary obdélníkové a hranaté. Naopak dříve byli oblíbenější kulaté. Důležitá je taky šířka umyvadla , kdy takovými běžnými jsou 50cm nebo 60cm umyvadla. Nejen, že se zvětšil výběr tvarů, ale také materiálů.


Všechny umyvadla nejsou jen užitným materiálem do koupelny. Dnešní trendy hovoří za vše, a tak jsou nabízeny umyvadla ve velmi extravagantních tvarech a barvách. Levná umyvadla na desku, do koupelny a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Vyberte si takové umyvadlo do koupelny , aby pro vás každodenní hygiena byla pohodlná a příjemná. U nás najdete širokou škálu typů a stylů umyvadel.


Vše pro malé i velké koupelny. Hledáte umyvadlo do vaší nové koupelny ? V našem obchodě naleznete kvalitní a velmi elegantní klasická umyvadla , nábytková umyvadla , rohová umyvadla , dvojumyvadla pro početnější rodiny, malé umývátka pro malé prostory, pultová, vestavěná a zápustná různých rozměrů a různých tvarů, jako jsou oválná, hranatá.

Klasická keramika, moderní sklo nebo exkluzivní Corian: XXXLutz vám díky sortimentu umyvadel v různých provedeních od jednoduchých. Umývátko, umyvadlo, dvojumyvadlo, výlevka? Otočné do malé, na desku do velké.


Záleží na rozměrech koupelny. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.


Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky