pondělí 5. prosince 2016

M a t group s r o železářství plzeň

Pro naše zákazníky připravujeme pravidelné akční nabídky a našim stálým zákazníkům nabízíme výhodný věrnostní program. Působí jako velkoobchod domácí potřeby, železářství a hobby - zahrada. Specializované maloobchodní prodejny a obchodní řetězce.


We offer a wide range of products divided into four main assortment groups - hardware, garden products, household products and stoves. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem. Josef Pěkný – Tradiční železářství.


Jsme zavedené železářství v. Dále prodáváme veškeré hutní. Prodejny již máme otevřené. O Velikonočních svátcích bude však otevřena pouze prodejna na Lochotínské a omezeně i na Zábělské. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy M. Velkoobchod železářství , domácí potřeby.


Sortiment čítá více než 20. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Plzeň - Železářství - M. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Pravidelně pro Vás připravuje. Tento e-shop je určen pouze pro naše velkoobchodní odběratele. Není určen pro koncového zákazníka, naše zboží si můžete zakoupit v našich maloobchodech zde.


Na našich kamenných prodejnách nabízíme široký sortiment zboží z oblasti domácích potřeb, ručního nářadí pro řemeslníky, železářství , elektra, kouřoviny, stavby a potřeb na zahradu. Přejít k obsahu webu M. Využijte naší klíčovou službu v prodejně M. Během nákupu v naší prodejně si můžete nechat zhotovit klíče FAB, prodloužené, barevné, dózické klíče, autoklíče a čipové klíče. BANNER NA VAŠE STRÁNKY.


Banner na Vaše stránky: Přidejte si banner na své stránky a uka. Cheb - Železářství - M. Profi Regály je rodinná firma s dlouholetou tradicí. Za tu dobu jsme získali mnohé zkušenosti v oboru a díky tomu Vám nabízíme rozsáhlý a kvalitní sortiment přesně cílený na požadavky dnešních zákazníků. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Naše firma se specializuje na výrobu a dodávky kovových výrobků a zbožípro české i zahraniční zákazníky. Zhotovujeme nerezové zábradlí, brány, vrata, ploty, dveře, pohony bran, vrat, kovové polotovary, skleněné systémy, lepidla VARYBON hutní materiál, dekorace, nářadí a pomůcky, poštovní.


Kladno - Železářství - M. Odhad je založený na údajích od zaměstnanců, uživatelů Indeed nebo ze současných či minulých pracovních nabídek zveřejněných na Indeed během uplynulý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky