úterý 6. prosince 2016

Krbová dvířka na míru

Vyrábíme na míru krbová dvířka , osazená žáruvzdorným sklem. Mohou být jednodílné, dvou i více dílné. Jakýkoliv tvar a rozměr. Pokud není v krbu rošt s popelníkem musí být v rámu dvířek lišta regulace vzduchu pro.


Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny.

Krbová dvířka na míru - 123sklo. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Dvířka i nosný rám jsou vyrobeny z ocelových profilů. Součástí dvířek je v případě potřeby posuvná klapka sloužící k regulaci přívodu vzduchu.


Jsou vyráběny v různých modifikacích, rovné, rohové dle potřeb a výběru zákazníkem. Libovolné je umístění pantů, mohou být jedno. Proč krbová kamna TALA od firmy ROMOTOP?


Horní, nebo zadní odvod spalin Velká dvířka Sekundární přívod vzduchu zajistí.

Zvýší účinnost až o a ušetří až paliva. Náklady na krbová dvířka jsou podstatně nižší jak při stavbě krbové vložky. Velká klapka zabezpečí perfektní hoření a zamezí zakouřování skla. Dvířka jsou vyrobena ručním nýtováním z ocelového plechu a profilů.


Potřebujete vyměnit prasklé krbové sklo? Keramické žáruvzdorné sklo řežeme na míru dle Vámi zadaného rozměru. Sekce krbová dvířka je pro ty, kdo mají doma či na chalupě otevřený krb, nechtějí ho bourat pro stavbu nové krbové vložky a chtějí bezpečnost proti požáru když odejdou z domova a zároveň si tak zvýší účinnost krbu.


Stávající otevřený krb není nutné vždy řešit pouze krbovou kazetou, ale lze jej osadit dvířky, které se zhotovoují individuálně na míru. Vzhledem k rozšíření sortimentu jsme začali vyrábět typizované krbové vložky a krbová kamna, ale jsme schopni vyrobit i krbová dvířka na míru. Jedná se o řešení problému lidí, kteří si nechali postavit krb v dřívějších dobách. Instalací dvířek se ze zbavíte nepořádku od otevřeného ohně v místnostia vyletujících žhavých uhlíku. Zlepší se výhřevnost a sníží spotřeba.


Tato dvířka se uplatní především u krbů o větších rozměrech. Jejich předností je, že při obsluze krbu se otevřou jen do takového rozmě. Základní rám ukotvený do otvoru krbu je vyrobený z úhlového ocelového profilu opatřeného dle potřeby ve spodní části “šíbrem” pro plynulou regulaci primárního vzduchu ovlivňující hoření paliva. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce.


Zašlete nám poptávku s rozměry a tvarem otvoru krbu, my ZDARMA zašleme cenovou nabídku.

Kachlová kamna na míru Kachlová kamna na chalupu. Vážení majitelé rodinných domů, chalup a chat, nabízíme Vám stavbu kachlových kamen,krbů a sporáků na míru , dle Vašich představ a požadavků. V počátku se společnost soustředila především na výrobu atypických krbů na míru. Následně sortiment rozšířila a začala vyrábět i typizované krbové vložky a krbová kamna. Poliboy Čistič na skleněná krbová dvířka 3ml.


Odstraňuje dlouhodobou špínu. Není žíravý a nevytváří nebezpečné páry. Vhodný i na pečící a mikrovlnné trouby. Teplovzdušná krbová kazeta. Do starších krbů potřeboval bych vyrobit a namontovat krbová dvířka na míru.


Děkuji a zopzdravem Ákos Juhász Dobrý den, Rád bych Vám nabídl své služby. Nevím, co si představujete, jednoduchá hladká plechová dvířka vyrobím a. Je to klasický otevřený, žděný krb, nacházející se na chatě. Jde mě o to, že krb částečně pouští kouř do mistnosti. To je hlavní důvo proč chci ohniště schovat za dvířka. Chata se nachází v obci Malé žernoseky.


Kvalitní udírnová dvířka jsou základem dobré udírny. V této sekci naleznete udírnová dvířka různých rozměrů, teploměry, vývody z udírny a další komponenty pro stavbu. V našem sortimentu naleznete vše pro stavbu udíren.


Tato sekce se specializuje přímo na udírnová dvířka. Na následujících stránkách naleznete nejen různé provedení udírnových dvířek, ale i teploměry, ohniště pro udírny a další komponenty pro Vaši stavbu zahradní udírny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky