středa 28. prosince 2016

Myčka winterhalter bazar

Kód: 9Prodám gastro myčku špičkového německého výrobce winterhalter. Mycí koš v ceně Profesionální průchozí myčka winterhalter PT-M s inovativním mycím systémem, se kterou umyjete nádobí ry. Popis: Prodám průběžnou myčku nádobí Winterhalter GS 5včetně vstupního a výstupního stolu.


Prodám starší ale plně funkční špičkovou gastro myčku winterhalter. Ideální všestranná rychlo myčka nádobí pro malé gastronomické provozy.

Možné připojení na 230V. Je vybavena přepínatelnou teplotou oplachu pro dokonalou čistotu Vašich sklenic, příborů a nádobí. Elektro - Winterhalter mycka bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jste- li majitelem hotelového provozu, restaurace, baru, pekárny či jiného gastronomického provozu, pak právě pro Vás máme myčky nádobí značky Winterhalter.


Jsou standardně vyráběny ve Švýcarsku a Německu a jsou absolutními leadery na trhu mycích systémů.

Díky těmto vysoce profesionálním myčkám máte jistotu. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Myčky - bazar , gastrocentrum-písek.


Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.


Velkou výhodou těchto myček je , že je můžete připojit jak na 230V tak i 400V. Dodáváme výkonné myčky na kuchyňské nádobí pro restaurace, hotely, pekařství, řeznictví, nemocniční kuchyně. WINTERHALTER , HOONVED.


Optimalizujte svůj čas, svoje síly, síly Vašich zaměstnanců a pořiďte si jednu z našich profesionálních myček. Tyto myčky ocení opravdu každý, neboť jeho úspora nebude jen finanční, ale také. MTF,Pásová myčka na nádobí,Ve velkých menzách, nemocnicích, kantýnách, ústavech s pečovatelskou službou a dalších provozech společného stravování se používají pásové mycí stroje série MTF.


Výroba, prodej, servis a bazar gastro zařízení a gastro techniky pro restaurační zařízení.

Projekce, dodávka a realizace gastrotechnologie pro profesionální kuchyně. V rozměry koše (š x h) 500x5mm teplota nádrže °C hmotnost netto kg teplota bojleru °C objem mycí vany lt zásuvná výška 3mm příkon bojleru kW. Pro tyto gastronomické provozy je nejlepší volbou myčka bistro od firmy Winterhalter. Tento univerzální stroj myje jak příbory, tak i sklenice a nádobí, a to při jednom spuštění a se zárukou hygienické čistoty. V Ostravě předám osobně,jinak po dohodě možno i zaslání.


Vybírejte si Gastro myčky nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Podpultová myčka skla Winterhalter UC-S. Myčka skla Project systems T35S.


Průchozí myčka nádobí Winterhalter GS 5má nižší provozní náklady díky redukci množství oplachové vody z na litru. Poté, co si sestavíte svou myčku snů, poznáte a hlavně získáte naprosto novou dimenzi mytí nádobí či sklenic. Mycí stroje Cool zaručují hygienicky čisté výsledky mytí s konstantní teplotou v nádrži a současné schlazení sklenic studenou, čerstvou oplachovou vodou. Přihlásit se Napište nám. Nákupní košík (0) Dokončit objednávk.


Bazar chladící stoly Chladící technika Boxy Chladící Mrazící Chladící salátové bary Chladící skříně chladící stoly Chladničky, ledničky Plné dveře Kombino.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky