pátek 23. prosince 2016

Kleštičky na drápky pro psy

Malá velikost umožňuje precizní zkrácení i na těžko přístupných místech. Nůžky a kleště na drápky psa , k ostříhání drápků psa, k pěstění a hezkému vzhledu tlapek psa. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Záruka na zboží roky 2. Zboží objednáváme přímo od výrobců a to nejčastěji z Hongkongu, Číny, tímto se dostáváme na nesrovnatelně nižší ceny, než ostatní obchody, jelikož odpadají další náklady na skladování, další dopravou, dalšími zisky obchodníků a distributorů.


Kvalitní nůžky na drápky pro psy Oster zaručují přesné stříhání drápků.

Kleštičky na drápky vhodné pro pravidelnou péči o psí drápky. Pokud má Vaše zvířátko tmavé drápky , je lepší požádat o radu veterináře. Neklouzavá rukojeť těchoto kleštiček umožňuje cílené nasazení a ustřihnutí. Být PROFI a mít nabídku pro domácí ZOO, to chce dřít jako kůň a neusnout na vavřínech.


Svědčí o tom desetitisíce spokojených recenzí, a hlavně už osmé vítězství v exkluzivní soutěži Shop Roku v kategorii Chovatelství a Hobby. Jak pečovat o psí drápky : Psím drápkům je potřeba věnovat v. Kleště na psí drápky Moser s rozpěrkou. Tyto kleště od značky Moser jsou určené pro stříhání psích dápků.

Ostří je vyrobené z nerezové oceli. Pro snadné používání jsou kleště opatřené pružinkou a rukojeť je v novém ergonomickém provedení pro lehké držení. Péče o tlapky a drápky pro psy Drápky si sice pejsci umí částečně obrousit sami, ale občas musíte vzít na pomoc kleštičky. Po ruce mějte také výživné a ochranné krémy a masti pro psy , které zejména v zimě ochrání bříška tlapek před posypovou solí, štěrkem, sněhem nebo mrazem.


Kvalitní stranové kleště na drápky pro psy - vhodné i pro stříhání drápků všech domácích zvířat. STRANOVÉ KLEŠTIČKY NA PSÍ DRÁPKY. Jsou vybaveny bezpečnostní pojistkou proti nechtěnému stisknutí. Jsou vhodné i pro větší plemena psů s maximální šířkou drápku do 9mm.


Gumová protiskluzová rukojeť je praktická a pohodlná do ruky. Víte, že: Drápky vašeho miláčka neustále rostou a potřebují pravidelnou údržbu. Pro něj to jsou zbraně a zkracování drápů snáší řada psů stejně těžko, jako pouštní Arab odebrání pušky.


Proto je třeba psy zvykat na dotyk tlapky a krácení drápků už od malého štěňátka, obvykle už tak od pěti týdnů. V té době má pejsek tenké drápky s výrazným zářezem a přesahující špičkou. Jelikož málo kdy pomohou minerální kameny, které hlodavci spíše koušou, je nutné drápky stříhat speciálními kleštičkami. Ty jsou mnohem lepší, než klasické nůžky, jelikož na rozdíl od nich mají ostří po celé hraně a jsou kulaté, takže je tlak na drápek vyvíjený rovnoměrně ze všech stran. Tyto nůžky zaručují přesné a ostré ostříhání drápků u Vašich pejsků a kočiček.


Nůžky na stříhání drápků pro psy a kočky, velikost cm.

Malé nůžky na drápky pro psy zaručují přesné stříhání drápků. Oster Premium zaručují přesné stříhání drápků. Gilotinové nůžky na drápky vhodné pro všechny velikosti, také pro silné drápy.


Odpovědi na nejdůležitějších otázek ohledně stříhání drápů psů a koček Zodpověděli jsme pro vás nejčastějších a zároveň nejdůležitějších otázek, díky kterým budete vědět nejen kdy drápky stříhat, ale i jak a čím. Drápek se přitlačí na zobáček a střih se pak provede v přesném bodě bez nechtěného sklouznutí ostří a zastřižení do živého drápkového lůžka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky