pondělí 19. prosince 2016

Sifon pro pračku

Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon , který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. Pokud se rozhodnete do koupelny instalovat pračku , a zároveň ji skryjete pod speciálním umyvadlem, určitě budete potřebovat sifon pro umyvadlo s odtokem pro pračku. Bez sifonu nebudete moci vypouštět umyvadlo, aniž bychom se zmínili o připojení pračky na kanalizaci, a proto jsme se rozhodli tuto sbírku věnovat sifonům.


Sifón na pračku a myčku koupit o objednat u OBI. Dále budeme zkoumat další podmínky pro řádné připojení pračky na studenou vodu a kanalizaci.

A hovoříme o tom, jak nasadit sifon pro náš psací stroj. Mimochodem, pokud v blízkosti místa instalace pračky nejsou žádné vodovodní potrubí pro koupelnu, můžete je připojit ke všem vhodným potrubím. Venkovní sifon pro pračku , odpad mm - bílý. Alcaplast APS3P SIFON PRAČKOVÝ PODOMÍTKOVÝ S PŘIVZDUŠNĚNÍM, NEREZ DNA DNAPS3P.


Podomítkový sifon pro pračku s přisáváním vzduchu. Sifóny pro dřez koupit o objednat u OBI. Nakupujte za akční ceny a vybírejte ze 1modelů.


Nejprodávanější zboží držíme skladem. U nás naleznete odpadní ventily se sítkem, zápachové uzávěry pro dřezy, univerzální podomítkové sifony a mnohé další.

Ale pak jsem asi vubec nepřemýšlel o tom jak jsme to doma instaloval já. Mám to ve výšce poloviny pračky. Tedy zcela běžná výška.


Napadne vás, že to nemůže fungovat, ale pokud se nejedna o starou ROMO pračku , kde je jed odpadní přepa tak si nedělejte starosti. V tomto okamžiku se velké spotřebiče pro domácnost staly nedílnou součástí interiéru každého bytu. Automatické mycí jednotky mohou být vyrobeny v jakékoliv celkové velikosti a jakýmikoli způsoby nakládání špinavého prádla( vertikální a horizontální), a proto mohou být instalovány téměř v jakékoli koupelně nebo kuchyni. Umyvadlový plastový sifon s odbočkou pro pračku nebo myčku – typ baňka – spodní část sifonu pro napojení pod umyvadlový ventil.


ALCA PLAST Alcaplast sifon pračkový podomítkový nerez: O společnosti Alcaplast: Český výrobce sanitární techniky Alcaplast je rodinnou firmou, která prakticky vznikla na „zelené louce“. Dřezové sifony pro dřezy s přepadem i bez přapadu, sifony pro dvoudřez. Sifony od předního českého výrobce ALCAPLAST, tradičního slovenského výrobce odpadních sifonů SAM Holding i neznačkové sifony nižší cenové skupiny. Univerzální mezikus mezi pračku a sušičku přichází ke slovu v případě nedostatku prostoru.


Umožňuje umístit oba spotřebiče bezpečně na sebe a pohodlně je používat. Ve všech těchto případech nemusíte hned volat instalatéra, ale můžete se pokusit vyčistit právě pračkový sifon. Než začnete, nachystejte si pračku.


Před zahájením čištění odpojte pračku od elektřiny a vypněte vodu. Pod ústí sifonu umístěte kbelík nebo nějakou větší nádobu, pokud by z trubek nebo pračky. Zabudovaný sifon Specialisté se obvykle nazývají boxe potřebuje méně prostoru než pro venkovní.


Dokonce se skrývá ve zdi, zůstává pouze nenápadnou bradavkou. Pomocí zabudovaného sifonu můžete pračku instalovat pevně na stěnu.

Instalace tohoto zařízení je velmi jednoduchá, ale pouze předem je třeba připravit. To samé pro druhou pračku , budou dvě vedle sebe v prádelně. Hadice má být v trubce vsunuta volně, ale zde by musela být připevněna, tak aby voda netekla kolem hadice na objímce. Použitie sifónu je veľmi výhodné pre pripojenie práčky k kanalizácii.


Je to lepšie ako robiť umývadlo vo vani alebo umývadle. T-106C je kompletní sifon včetně umyvadlové výpusti – nerezové mřížky do umyvadla a gumové zátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky