středa 14. prosince 2016

Ponorný mixér bosch msm 67160

Ponorný mixér bosch msm 67160

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Reliable German BOSCH quality: The high quality stainless steel mixer foot is food safe, tasteless and its material does not colour. Ideal for preparing hot delicious soups such as carrot or tomato soup. Vysoký výkon 8W motoru Bosch : jeho síla rozdrtí i ty nejtvrdší ingredience a bezpečně zvládne práci s nejrůznějším příslušenstvím. Ergonomický tvar a snadná manipulace: odlehčený plášť s měkčenou rukojetí zaručuje pohodlný a bezpečný úchop.


Pořiďte si do své domácnosti nového pomocníka. Díky kompaktním rozměrům se jednoduše vejde jak do menší, tak i větší kuchyně. Tento ponorný tyčový mixér zvládne v kuchyni i ty nejnáročnější úkoly. Potěší tichý a bezvibrační motor s vysokým výkonem, snadné používání a jednoduchá manipulace. S mixérem je také možno sekat a šlehat.


Regulace otáček s rychlostmi a tlačítko Turbo pro maximální výkon. Free Shipping Available. Check Out Bosch Msm on eBay. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items.


Ponorný mixér bosch msm 67160

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Akonáhle si naň raz zvyknete, už bez neho nedokážete žiť. Shop Everything you Need on eBay!


Má veľmi silný a hlavne tichý motor a vďaka svojej nerezovej mixovacej nohe vám pomôže rozmixovať napríklad aj horúce pyré. Jeho široké možnosti použitia ponúkajú. Rukoväť je navyše vybavená protišmykovým a na dotyk príjemným povrchom Soft Touch.


Ponorný mixér bosch msm 67160

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Praktický ponorný mixér Bosch ponúka vďaka silnému 750W výkonu perfektné výsledky. Moderná technika motora zaistí výkonnosť pri nízkej hlučnosti a bez vibrácií. Nastaviť je možné jednu z dvanástich rýchlostí a pre maximálny výkon môžete použiť prídavné tlačidlo Turbo. Poteší tichý a bezvibračný motor s vysokým výkonom, jednoduché používanie a jednoduchá manipulácia.


Mixér je vybaven rychlostmi pomocí kterých umixujete, našleháte či nasekáte téměř všechny potraviny. Výkon závisí na příkonu, tento výrobek by tedy měl být velmi výkonný a měl by bezproblémově rozmixovat i tvrdší suroviny jako jsou například. Mixovací noha z nerezové oceli s ostrou čtyřbřitou čepelí QuattroBlade usnadňuje přípravu pyré, sekání a mixování.


Ponorný mixér bosch msm 67160

Přichází se silnou mixovací násadou, šlehačem, univerzálním sekáčkem a metličkami. Příkon 7W Štíhlý, ale velmi výkonný ponorný mixér Optimální manipulace díky ergonomickému designu, velkým tlačítkům a soft Touch povrchu rukojeti Tichý, bezvibrační motor Volič otáček s rychlost. Rukojeť je navíc opatřena protiskluzovým a na dotek příjemným povrchem Soft Touch.


Jsem s ním poměrně spokojen a tak investice do dalšího byla vcelku jasná záležitost. No dostal jsem jej se slevou dík poškozenému obalu. Jinak ale hned po prvním použití mohu doporučit i za plnou cenu, která v průměru činí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky