pondělí 5. prosince 2016

Plynová gastro pánev

Plynová smažicí pánev s manuálním sklápěním. Nerezová vana má objem 50L, dno sklopné pánve je ze speciální teplovodné oceli RAEX o tloušťce 12mm. Ať už vaříte pro kohokoliv, kdekoliv a jakkoliv, pak tuto pánev v pohodě upotřebíte.


FOTO před dílenskou prohlídkou CENA BEZ OPRAVY - v takovém stavu jak se vykoupilo = 10. Výborně se hodí na velké společenské akce, kde potřebujete velkou smažící plochu a vysoký výkon při přípravě pokrmů. Kč Elektrická výklopná pánev SB-E910.


Trubkový hořák z nerezové oceli ovládaný elektromagnetickým ventilem. Teplota dna vany kontrolována termostatem, v rozmezí a 3°C. Inzerát byl odebran z oblíbených. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Bake-master model Mini - plynová pánev rám z nerezové oceli se smaltovaným plechem vhodná na propan-butan(PB) rozměr plechu 2x 4mm elektronické zapalování a termočlánek. Gastro vybavení) Hodnocení produktu:. Ve smažících pánvích je možné připravovat i základy pro výrobu omáček , gulášů a vaření různých pokrmů. Profi gastro nerezová plynová pánev.


REALEX International spol. U dodavatele : 3-dnů ks. Hloubka samotné pánve cm. Smažící pánve jsou vhodné na dušení. Broušená nerez, termo pojistka.


Nacházíte se v poptávkovém systému. Ceny výrobků, které zde naleznete jsou ceny základní. Uvedené ceny jsou bez DPH.


Podle druhu a objemu poptávky vám připravíme nabídku v zajímavých cenách- :) jen pro Vás. Skladba jednotlivých nabídkových listů je sestavena tak, aby reprezentovala. Nejnovější Nejlevnější. Popis: Plynový hořák s odnímatelnou pánví pro velkokapacitní smažení a pečení. MEVA - BAKE MASTER - plynová pánev Pelvis.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. PÁNEV PLYNOVÁ SKLOPNÁ lt SBG9-IM MOTOROVÁ, výklopná, NEREZOVÁ vana, smažící Vyvážené sklápěcí víko. Naklopení pánve umožňuje různé druhy vaření.


Je snadné: dusit, smažit, grilovat a vařit přímo na spodní části pánve díky velké tloušťce dna. PÁNEV ELEKTRICKÁ SKLOPNÁ lt SBE7-profesionální, výklopná nerezová vana SYSTÉM ZVEDÁNÍ: RUČNÍ VANA NEREZ Vyvážené sklápěcí víko. OPLÁŠTĚNÁ TĚLESA ŘÍZENÁ TERMSTATEM NA TEPLOTU 50–3ºC.


Plynová gastro pánev

Jedná se o komplet gastro pánve s hlubokou smažící nerez vanou, která je vhodná hlavně na přípravu bramborových spirálek (i na špejli) ale. Možnost instalace všech modelů i do L. Pánev multifunkční plynová BRF-94G. Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky