čtvrtek 29. prosince 2016

Rondony pro kuchaře

Kvalitní české oděvy pro gastronomii. Zakázková výroba z kvalitních materiálů plus výšivka či potisk. Dodáváme kuchařské rondony s krátkým i dlouhým rukávem dámské i pánské dvou firem anglické Denny´s a italské Giblor´s.


Firma Denny´s je lídrem na anglickém trhu, má tři řady rondonů – klasickou Denny´s vycházející z tradičního stylu, styl AF což je klasický střih s funkční odvětrávací látkou na zádech a řadu Le Chef nejmodernější variantu s. Nejprodávanější řada odevů pro kuchaře.

S tímto rondonem zůstane suchý v průběhu celé pracovní směny iv nejžhavejší kuchyni! Prvotní funkcí rondonu je ochrana kuchaře při vaření, zejména proti popálení. Dnes je již naprostou nutností pro každou restauraci, aby její kuchař byl oblečen do kuchařského rondonu. Rondony se nosí volně přes kalhoty. Doba kdy kuchaři vařili pouze v. Součástí pracovního oděvu každého profesionálního kuchaře je kuchařský rondon, který je nejen vizitkou, ale především slouží k ochraně horní poloviny těla před nebezpečím, které profese kuchaře představuje.


Kuchařský rondon pro kuchaře.

Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline. Oděvy pro kuchaře a řezníky, rondony , zástěry i pepito kalhoty. Hledáte levné oblečení pro kuchaře , číšníky, servírky?


Pracovní košile pro kuchaře , číšníky, servírky a barmany. Gastro oděvy za příjemné ceny. Nabízíme širokou škálu oděvů pro kuchaře. THOR profesionální pracovní obuv černá Tato profesionální značka obuvi byla odborníky speciálně vyvinutá pro stravovací a potravinářské zařízení.


Má high-tech podrážku pro lepší uchování tvaru a převyšuje i ty nejnáročnější průmyslové požadavky pro suché, mokré a mastné povrchy. Vyberte si u nás pánský kuchařský rondon ze 1 bavlny. Velice slušivý a pohodlný, dlouhý rukáv. Chrání kuchaře například před popálením od rozžhaveného oleje. Dámské rondony jsou vypasované a vašim kuchařkám budou určitě slušet.


Můžete si vybírat rondony s krátkým rukávem, nebo zvolit. Slušivé kuchařské rondony pro profesionální kuchaře a kuchařky 3. Pokud si myslíte, že z vás kuchařský rondon udělá dobrého kuchaře , tak neudělá.

Nevhodně zvolenou velikost oděvů. Greiff vám nabízí rondony v pěti modelových řadách. Jsou jimi Tren Supreme, Deluxe, Classixx a Performance. Už máte vybraný rondon pro vás či pro vaše kuchaře ? Z naší široké nabídky si určitě vyberete takový, který bude pro vaše účely ideální. Damašková ocel má vrstev z každé strany nože.


V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou. Dbejte však v každém případě na to, aby se noha při chůzi nevyzouvala. V opačném případě narůstá riziko úrazů. Pro kuchaře , číšníky, řezníky i ostatní profese bílých provozů doporučujeme naše pracovní oděvy. Oblečeme vás od hlavy až po paty, včetně doplňků, jako jsou návleky, zástěry a jednorázové čepičky a pláště.


Vybrat si můžete mezi krátkým a dlouhým rukávem se zapínáním na knoflíky nebo cvoky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky