středa 14. prosince 2016

Kachlová kamna s výměníkem 15kw

Snížená povrchová teplota zajistí problém s přetápěním hlavní místnosti s kamny. Kamna s výměníkem Klover BELVEDEREnbsp;na dřevo nebo pelety. Terciární post spalování dřeva.


Krbová kamna s výměníkem na dřevo nebo pelety. Akumulační kachlová kamna s výměníkem.

Sloupová kachlová kamna. Velká zděná kamna na chalupu. Kachlový sporáček s ležením. Hospodská kachlová kamna. Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou.


Díky výměníku je pak možno využít energii pro napojení na topnou soustavu Vašeho domu a tím výrazně zefektivnit tento druh topení a zároveň šetřit za energie na přípravu TUV. Upřesnit parametry Cena: Kč.

Velikost kouřovodu v mm. Zajímají vás krbová kamna s výměníkem kw? V naší nabídce naleznete hned několik kamen tohoto výkonu. Prodáváme kvalitní produkty českého výrobce HS Flamingo s manuální, základní nebo plně automatickou regulací přívodu vzduchu. Teplá voda, jež se ohřívá ve výměníku, může pak být dále rozváděna a vyhřívat radiátory, podlady v podlahovém topení a nebo může být použita jako běžná užitková voda.


Topeniště a výměník bývají většinou vyrobeny z plechu a opláštěny kachlemi. U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem , ale také sporáky s výměníkem. Kamna s teplovodním výměníkem v celém domě topíme pouze na jednom místě, vytvářejí sálavé a konvenční teplo, možnost propojení s dalšími topidly např.


Pivní sporák aneb pekelná varna. Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul.


Jak vybrat krbová kamna. Jsou lepší kamna kachlová , nebo plechová? Vybrat spíše klasická, nebo s výměníkem ? Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodává do bojleru, topení nebo akumulační nádrže.

Krásná a moderní kamna Nivala s výměníkem mají výkon – 1kW (z toho výkon výměníku činí 1kW), nabízí terciální spalování a také možnost doplnění vychlazovací smyčky nebo výměny výměníku za záslepku. Peletová kamna s výměníkem Peletová kamna s teplovodním výměníkem své vyrobené teplo předávají pomocí teplovodního média do otopného systému. Tento typ kamen lze používat jako plnohodnotný zdroj tepla pro celou domácnost včetně ohřevu užitkové vody. Kamna nemusí být jen doplňkem interiéru, můžete s nimi vytápět celý dům. Díky moderním technologiím – internetový a gsm modul lze tato.


Kvalitní teplovodní výměník předává do vody až tepla. Naše kamna s výměníkem mají dostatek výkonu i pro ohřev užitkové vody. Výstupy manufaktury nejsou obyčejná kamna , ale umělecká díla.


Propojujeme tradiční postupy s nejmodernějšími technologiemi. Navrhujeme, vyrábíme a opravujeme špičková kachlová kamna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky