středa 7. prosince 2016

Gastro bazar olomouc

Profesionální gastro vybavení. Vybavení pro vaši kuchyň. Dodáváme profesionální gastronomické vybavení s dlouholetou životností a specializujeme se zejména na české varné technologie a příslušenství.


Vážení obchodní přátelé, představuje se Vám firma G-servis - Alois Marhoul s oprávněním provozovat živnost od 2. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Chladící stůl NORDline GN 103-TN New.

I Vaše kuchyň může být ta nejlepší. Použité gastrozařízení a zboží je možno vidět po tel. GASTROBAZARU v Mrači u Benešova Informace o výkupu p. Vám nabízí: kombinované sporáky lednice fritézy nerezové stoly konvektomaty profesionální mikrovlnné trouby chladící zařízení nerezové dřezy myčky nádobí digitální váhy výrobníky ledu plynové stoli. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů gastro.


Gastro - bazar v sekci gastrobazar je použité gastrozařízení, které je po dílenské opravě a se zárukou. RSS Restaurační vybavení. Zde naleznete inzeráty s tématikou gastro bazar Olomouc.

Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky gastro bazar Olomouc , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky gastro bazar Olomouc na Vámi zvolené téma inzerce. Myslíme i na ty, kteří si plánují pořídit gastrozařízení, ale bojí se vysokých investic - právě pro ně je zde totiž náš gastro bazar s použitým zařízením či půjčovna gastronomického vybavení a inventáře. Provádíme odborný servis a montáž těchto zařízení, zpracováváme projekty profesionálních kuchyní. Jsme regionální firmou působící převážně v oblastech Olomouc , Přerov, Prostějov, Zlín, Kroměříž a okolí. Nabízíme ucelený soubor služeb i. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Chotěboř nabízí ve vlastních prostorech rozsáhlý gastro bazar , ve kterém můžete vybírat z použitých i repasovaných gastro zařízení. Bazar a inzerce zdarma. Nerezové příbory Sallvinelli.


Italské designové příbory Sallvineli jsou zárukou vkusu a elegance. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Prodej z důvodu ukončení provozovny. V případě zájmů mě kontaktujte prostřednictvím e-mailu nebo na tel.


Veškteré vybavení mám v Olomouci, při rychlém jednání možná sleva. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Aktuální katalog firem v kategorii gastro zařízení Olomouc.


Gastronádoby jakožto profesionální kuchyňské vybavení vhodné jak pro provoz menších, ale i větších gastronomických provozů.

Námi nabízené různé druhy gastronádob odpovídají nejvyšším nárokům na kvalitu výrobků, ale i na samotném zpracování. Kategorie gastronádob v sobě zahrnuje širokou škálu. Detailní informace o provozovně Gastrobazar Olomouc , Olomouc - Slavonín.


Elektro - Gastro vybaveni bazar. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Děkujeme za pochopení, společnost Abus Gastro.


Provoz firmy Abus je dočasně pozastaven. Výroba nerezového nábytku, prodej gastro zařízení a gastroservis. Nevybrali jste si z naší gastro bazarové nabídky?


Sháníte bazarové gastro zařízení, které jste v sekci GASTRO BAZAR nenašli? Eshop Gastrovesely nabízí profi gastro zařízení a vybavení, řeznické potřeby, mlýnky na maso, vakuové baličky, ale také vakuové sáčky a koření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky