pondělí 26. prosince 2016

Robot eta gratus příslušenství

Robot eta gratus příslušenství

Chcete vybavit vašeho kuchyňského robota novým příslušenstvím a získat tím nové funkce? Značka ETA nabízí širokou škálu příslušenství pro své kuchyňské roboty. Vyberte si z příslušenství jako je mlýnek na mák, lis na ovoce, nástavec na protlačování těstovin, mlýnek na maso a další. Kuchyňský robot ETA Gratus MAX.


Sendvičovač ETA Sorento. Elektrický pečící hrnec ETA Pečenka. Stolní mixér ETA Vital Blend. Rychlovarná konvice ETA Luna bílá. I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice.


Jméno Gratus se stalo synonymem silného celokovového robota, který v kuchyni díky rozmanitému příslušenství zastane práci hned několika spotřebičů. Aby byl kuchyňský robot opravdu multifunkční a zároveň usnadnil přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů, musí být robustní. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus , a to zcela právem.


Robot eta gratus příslušenství

Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Až různých kombinací příslušenství , se kterými uděláte, na co si jen vzpomenete. Díky široké paletě příslušenství je robot ETA Gratus opravdu všestranný. S jeho pomocí můžete míchat kynutá těsta, těsta na dortové pišk. Všestranný pomocník do kuchyně, robot Eta Gratus Maxipasta, je vybaven širokým příslušenstvím nejen na přípravu domácích těstovin.


Brousek na nože rozšířil řady široké nabídky příslušenství k robotům Gratus , a dělá z nich tak ještě všestrannější pomocníky. Málo používaný, starý rok, jako nový, bez závad. V příslušenství najdete nástavce na těstoviny, mlýnek na obilí i maso, mixér, struhadla aj. Každou hospodyňku jednou za čas napadne, jestli by všechno to míchání, hnětení a mixování nešlo nějak elegantně zjednodušit. Máme pro vás skvělou zprávu - to víte, že šlo!


Eta Gratus Original si zamilují nejen dámy v zástěře, ale rozhodně i pánové. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA jako jsou nádoby, víka nádob, hnětací a sekací nádstavce, struhadla, unašeče a další.


Podívejte se, jak nejlepší kovový šéfkuchař robot ETA Gratus chystá makový pletenec z čerstvě namletého máku. Robot nabízí rychlostí, funkci PULSE a inovativní šlehací nástavec s prodlouženou pracovní částí pro efektivnější promíchání surovin. Snadnou manipulaci podpoří. Můžete s ním uhníst těsto, šlehat, míchat, mixovat, strouhat i krájet.


Ovládání: mechanické-knoflíkové Počet rychlostí: Pulzní spínač: ANO Plynulá regulace rychlosti. Zpracování širokého sortimentu potravin na jemnou konzistenci. Ideální pro přípravu pyré, dresinků, marinád apod.


Příslušenství k ETA Gratus Max III. Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov. Bez dokupování dalšího příslušenství vám tento robot poslouží pouze na hnětení a šlehání, v podstatě je tedy vhodný jen k pečení.


Robot eta gratus příslušenství

U jiných modelů často najdeme i funkce, jako je mixování, m. Díky variabilnímu příslušenství zvládne jakýkoliv zadaný úkol. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Spolu ovládnete všechny světové kuchyně. Výkonný kuchyňský robot , který má planetární systém míchání. To umožňuje maximálně uspokojivý výsledek hnětení.


Robot eta gratus příslušenství

Výměna nástavců je velmi jednoduchá a rychlá, ovládání je intuitivní a plynulé za využití regulačního tlačítka. Pro ještě snadnější údržbu je možné většinu příslušenství mýt v myčce na nádobí. Bezpečnost je na prvním místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky