středa 21. prosince 2016

Pracovní deska hloubka 90 cm

Dřevotřísková deska povrchově upravená odolným laminátem. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm. Bok desky v barvě UNI – hladká. Pracovní desku si můžete objednat v libovolné délce, maximálně však v délce metry. Požadovanou délku pracovní desky prosím vepište do poznámky v objednávce.


Pracovní deska hloubka 90 cm

Detail produktu Do obchodu. Kuchyňskou pracovní desku. Vyhledávání výrazu: kuchynska deska hloubka cm. Možnost vynesení zboží nebo asistence při vynesení zboží za příplatek. Ohledně ceny za vynášku budete kontaktováni operátorem infolinky telefonicky před potvrzením objednávky.


Možno doplnit různými druhy nohou, kontejnerů, zásuvkových skříněk a nástavců. Výška s nohami nebo kontejnery 8mm. Maximální délka desky vcelku je m. Hloubka desky je cm.


Pokud si nevíte rady, jak. Desku nabízíme v několika rozměrech ve třech provedeních: titan, grafit, marmur béž. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Každá prohlubeň totiž znamená zachytávání nečistot. Vhodný materiál pro výrobu pracovní desky. Funkci a vzhled kuchyňské pracovní desky ovlivňuje materiál, ze kterého je vyrobena. Mezi nejpoužívanější materiály patří lamino. Další rozměry - hloubk.


Vyrobena v dekoru tmavě šedý travertin. Upozornění: Omezení svozu i rozvozů Vašich zásilek v regionu Olomouc, kde je aktuálně uzavřeno obcí. Rohový pracovní stůl ERGO.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Barevné provedení - olše. Konkrétní variantu produktu s Vámi vybereme po dokončení objednávky.


Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly až let používání a na tyto roky vám také poskytujeme záruku. Kromě desek ve standardních rozměrech nabízíme i pracovní desky na míru, které se vám maximálně přizpůsobí. Kovová deska je vyrobená z kyselinovzdorné ocele nebo hliníku. Má lesklý povrch, který je odolný vůči vysokým teplotám, ale je velice snadné ji poškrábat nebo zdeformovat. Deska z tvrzeného skla je odolná a účinná.


Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Chvilku strpení, načítáme pro vás prodejny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky