pondělí 12. prosince 2016

Kořenky skleněné

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Kořenky a cukřenky skladem. Banquet, Lamart, Tescoma a dalších. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Specializujeme se sice na dřevo, ale v kořenkách jsme udělali výjimku.

Najdete u nás praktické skleněné kořenky , které nemusíte popisovat, protože do nich při vaření jednoduše uvidíte. Veškeré dózy jsou uzavřené a je tak zamezeno přístupu vzduchu. Není nad to, mít koření vždy pěkně poruce! Kč 1Kč Posledních pár kusů za tuto cenu!


Stojan s pěti kořenkami značky O. Výběr materiálu, ze kterého budou vyrobeny Vaše kořenky , je zcela na Vás. Klasikou jsou plastové a skleněné kořenky do kuchyně, oblíbené jsou i keramické kořenky nebo keřenky v kombinaci nerezu, oceli a skla. V našem sortimentu najdete široký výběr jednotlivých typů kořenek.

Základem vaření jsou čerstvé suroviny. To platí také o koření. K tomu, abyste i vy měli doma vždy koření a dochucovací prostředky nejvyšší kvality, vám pomohou kořenky a mlýnky. Díky klasickému, dřevěnému mlýnku s kovovým mlecím mechanismem máte koření namleto raz dva! Pak už jen stačí ochutit vaše pokrmy a. Klasické i moderní kořenky vyrobené z odolného skla a nerezavějící oceli nebo plastu včetně unikátních násypek pro sáčky s kořením.


Skleněné kořenky do kuchyně. Nabízíme několik druhů skleněných kořenek do kuchyně pro naše kořenkové poličky a stojánky. Prodám sadu pěti skleněných kořenek v dřevěné poličce, nepoužité, originál zabalené ve folii. Preferuji osobní odběr. Dodá mu dokonalou chuť a nezaměnitelnou lákavou vůni.


V praktických mlýncích a kořenkách si každé koření, sůl i sušené bylinky uchovají. Designový i praktický výrobek do Vaší kuchyně. Dřevěná sada kořenek je uložena v dřevěné poličce, která lze snadno zavěsit na stěnu.


Stylové a praktické – kořenky z naší nabídky se stanou krásnou dekorací každé kuchyně. Umístěte je co nejblíže sporáku tak, abyste je měli při přípravě jídel při ruce a bylo na ně dobře vidět.

Dáte přednost sadě, nebo si svou soupravu kořenek vytvoříte sami? Tip: Vyznáváte eleganci a jednoduchost? Vybírat si můžete z velkého množství různých tvarů a materiálů od nerezu, keramiky až po sklo a plast ať už se vám na stůl více hodí přírodní minimalistické, nebo hravé a zdobené.


Nakupujte domácí potřeby a nádobí do kuchyně levně. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Výrobek před prvním použitím umyjte. PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. Kuchyně a jídelna Stolování Mlýnky a kořenky.


TESCOMA kořenky v otočném stojánku SEASON ks, antracitová. Orion Sada ks kořenek se stojanem. Snadno si díky ní můžeme dle svých představ dochutit třeba polévku nebo hlavní chod.


Berndorf Sandrik obsahuje ks kořenek pro pepř a sůl a praktický zásobník na párátka. Rovněž stojan na kořenky je z nerezové oceli. Naplňte si naše skleněné kořenky Vašimi oblíbenými bylinkami.


Naše webové stránky používají soubory cookies. Pomáhají ke správné funkci stránek a lepšímu uživatelskému zážitku. Vyberte si kořenky do kuchyně. V nabídce jsou sady skleněných, plasových i porcelánových kořenek.


Jsou buď na praktickém stojánku, závěsné, nebo umístěné v boxu do šuplíku. Objevte krásné a praktické kořenky ★ XXXL výběr Dózy na koření Keramické, skleněné , magnetické kořenky Kupte kořenky výhodně online!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky