čtvrtek 8. prosince 2016

Plastový barel bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Odběr Archlebov nebo po dohodě mohu přivézt do Brna a nebo Hodonína a okolí.

Plastice to sell products, machines, and plastic. Empowering our recycling ecosystem around the world. Inzerát byl odebran z oblíbených. Plastový sud 250L s víkem, použité, potravinářské Topován.


Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Nádoby jsou vybaveny sklopnými madly.


Odnímatelné víko je upevněné kovovým pákovým uzávěrem.

Ostatní - Plastovy barel bazar. Barel ,sukanystr plastový l. Nabízím plastový sud od motorového oleje vhodný na naftu,nebo oleje. Osobní převzetí,nebo předání možné na trasách Otrokovice - St. Město - Brno,nebo Otrokovice - Přerov - Olomouc - Šternberk - Uničov. Prodám plastový kanystr s kohoutkem L, nový, nepoužitý.


Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Nymburk, Kutná Hora. Mohu poslat přes Zásilkovnu za Kč při platbě předem na účet nebo Kč na dobírku. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat).


Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nabízíme k prodeji potravinářský, plastový sud s uzávěrem, vhodný na uchování potravin, převoz kvasu, nebo ke sběru dešťové vody.


V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Konev je vyrobena z odolného nebarveného polyethylenu (HDPE), vhodná na potraviny, kvas, víno, slivovici, krmivo apod. Sudy becky - bazar - Bazoš.

L plastový uzavíratelný sud ( barel , bečka) spam chybně duplicitní vypršel urážlivé. Kupujte výhodně a levně. Bazar online, inzerce zdarma. Plastové nádrže na dažďovú vodu CUBE 21 4a 5l zhromažďujú dažďovú vodu zo striech rodinných domov. Vyznačujú sa veľmi silnými stenami a robustným prevedením.


Preto na tieto nádrže poskytujeme záruku rokov. Súčasťou dodávky je veko a plastový výpustný kohútik. Aktuální inzeráty bazaru kamca. Chcete prodat nepoužívané zboží? Navíc sudy na vodu za trvale nejnižší ceny.


V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky