pondělí 19. prosince 2016

Čokoláda na fondue recept

Když je čokoláda rozpuštěná přidáme smetanu, amaretto a podle chuti nutellu. Rozdíl mezi čokoládou na fondue a čokoládou do čokoládové fontány je v tom, že čokoláda do čokoládové fontány obsahuje více kakaového másla a díky tomu lépe teče. Pokud chcete zažít něco nevšedního, doporučujeme použít na čokoládové fondue tvz.


To jsou pravé čokolády pro mlsouny. Citron nakrájíme na plátky, hlavičky pórku na kolečka.

Dáme společně s koprem a kořením do vývaru. Kotlík na fondue s vývarem postavíme na ohřívač a vývar stále udržujeme horký. Než tu krásnou fondue misku vyhodíte, zastavte se.


Příprava krásného hladkého fondue je velmi jednoduchá. Jen se musíte smířit s pár minutami nutné pozornosti a jedním hrncem a metličkou na umytí navíc: Do malého hrnce (já používám tzv. mléčňák s uchem a zobáčkem pro pohodlné přelití směsi) nalijte smetanu. Rozlamte čokoládu na malé kousky a rozpusťte ji v mikrovlnné troubě nebo vodní lázni. Poté přidejte olej a důkladně rozmíchejte.


Co s čím ladí, a jak se vyšplháte na čokoládový Olymp, vám spolehlivě prozradí váš jazýček.

Dnes bych měla otestovat sadu na přípravu čokoládového fondue, tak jsem zvědavá, zda se čokoláda nějak nesrazí a nebude se připalovat. Při přípravě čokolády je totiž třeba dodržet pár jednoduchých pravidel, která. Konzistence je hustší, když se ovoce namočí tak čokoláda zustané na něm. Zahřejte dvě až tři minuty na středním stupni, až bude mléko horké a čokoláda se začne rozpouštět. Pak vyjměte a promíchejte dohladka.


Pokud nemáte mikrovlnku, rozehřejte čokoládu v misce postavené na kastrol s vroucí vodou, ale děti k tomu nepouštějte! Mléko v tomto případě vmíchejte až. Fondue můžete zakoupit ve.


Přesuňte do nádoby na fondue a udržujte teplé. Nádobu s fondue postavte na stůl nad zapálený hořáček a nechte každého hosta, aby si napichoval na dlouhou vidličku kousky chleba a namáčel je v horkém fondue. NĚCO NAVÍC: Kvalita sýra výrazně ovlivní to, jaký vztah si k fondue vytvoříte.


Přidáme ostatní ingredience a za stálého míchání přivedeme k varu. Pak hmotu přelijeme do nádoby. Pro všechny labužníky zde máme výběr nejlepších čokoláda na vaření poleva receptů.


Všechny naše recepty obsahují přesný návod po krocích a detailní rozpis surovin. Recept čokoláda na vaření poleva.

Ve vodní lázni nechte rozpustit máslo s čokoládou, čokoláda se musí rozpustit všechna. Dlho som túžila po nádobe na fondue. Keďže som celý rok bola dobrá, na Vianoce som ju dostala. Odvtedy je častou súčasťou našich večerov fondue - syrové skôr pre väčších, čokoládové pre menších stravníkov. Dnes vám ponúkam jeden z čokoládových receptov.


Oproti původnímu keramickému fondue , ve kterém se čokoláda v misce rozpouštěla hořící svíčkou, má elektrické čokoládové fondue DELÍCIA celou řadu výhod. Na rozdíl od keramického například v elektrickém fondue nehrozí, že by rozpuštěná čokoláda v misce vyschla, nebo se dokonce připálila. Rozšířený seznam podobných receptů, jako je recept chilli čokoládové fondue. Může být dobrou alternativou k tomuto receptu.


Ak robíme fondue , preložíme do nádobky nad kahanec a namáčame si čerstvé ovocie pokrájané na kúsky. Prekvapujúca chuť je horká čokoláda s čili a slané tyčinky, tie klasické tenké, tuším DRU alebo Slovakia. Vyberte si ze stovek receptů na čokoládové fondy, které se vám budou snadno a rychle vařit.


Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření čokoládové fondy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky