úterý 27. prosince 2016

Odsavač par amica osc 610

Odsavač par amica osc 610

Oceníte jednoduché posuvne ovládanie v troch úrovniach výkonu motora. Pre vaše pohodlie pri varení je k dispozícii 28W halogénové osvetlenie. Maximálna hlučnosť odsávača je dB. Odsavač par patří v dnešní době do neodmyslitelné výbavy kuchyně.


Odsavač par amica osc 610

Takže ovládat jej bude opravdu hračka. Na výběr máte ze rychlostí nastavení výkonu, které se nastavují pomocí jednoduchého posuvného ovládání. Digestoř je vhodný pro montáž s odtahem do komína (s průměrem odtahové trubky 1mm) nebo s recirkulací (s použitím vhodného uhlíkového filtru). Nabízí rychlosti odsávání , které si obsluha jednoduše volí na ovládacím panelu. Tento odsávač pár je vybavený jednoduchý posuvným ovládaním.


Během celé doby vaření zajišťuje perfektní výsledky v podobě důkladného vysáti všech výparů, které přirozeně vznikají při vaření. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Odsavač par amica osc 610

Díky svému nerezovému provedení se hodí do každé nové moderní, ale i starší kuchyně. Integrované halogenové osvětlení s výkonem 28. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Naši pracovníci se Vám. Disponuje třemi stupni výkonu. B Úroveň hluku při max. Amica OSC 6I alternatívy - Heureka.


B Typ uhlíkové filtru FWU Ovládání posuvné Barva. Univerzální odsavač par. Jinými slovy záleží pouze na vás a na možnostech vašeho domu či bytu. Pokud je vaše domácnost vybavena odtahovým systémem, oceníte pravděpodobně verzi komínovou. V opačném případě oceníte.


Věříme ale, že si vyberete nový mod. Nezaberú veľa miesta, a predsa účinne odstránia všetky zápachy a veľmi ľahko sa ovládajú – modely univerzálnych digestorov majú jednoduché posuvné tlačidlo, pri teleskopických stačí len vysunúť rameno digestora. Klasickým posuvným ovládáním lze nastavit stupně výkonu odsavače a osvětlení zajišťuje W žárovka.


Pracovnú plochu výborne osvieti halogénové osvetlenie. Zaujímavým dizajnovým prvkom je predná sklenená lišta. Vybavte vaši kuchyň kvalitním a spolehlivým spotřebičem, který bude praktickým pomocníkem pro dostatečné odvětrávání. Během smažení, vaření i pečení často unikají nepříjemné výpary, které se rychle linou přes celou domácnost.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. AMICA OSC 6I,THS Kežmarok, s. Doprava zdarma na tisíce produktů. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde.


Odsavač par amica osc 610

Ostrůvkové odsavače, digestoře - vám poradí jak vybírat Ostrůvkové odsavače, digestoře. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Odsávač pár Indesit Giugiaro H 4IX nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky