pondělí 12. prosince 2016

Stroj na temperování čokolády

Jak zjistíte níže, třemi základními principy správného temperování jsou čas, teplota a pohyb. Krok Rozpusťte svou čokoládu ve stroji pro temperování čokolády (zapněte termostat na °C), pak snižte termostat na ±°C (pro tmavou čokoládu) nebo na ±°C (pro mléčnou a bílou čokoládu). Chcete vyrábět výrobky z pravé čokolády ? Pralinky, čokoládové tabulky, filigrány, čoko.


Přístroj je vybavený odnímatelnou nádobou z nerezové oceli a víkem. Nádoba s čokoládou se zahřeje na dně a bocích, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Profesionální temperovací stroj na čokoládu.


Rychlé tání a temperování čokolády. Vyprázdnění válce cca minut. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Dvě nádoby umožňují temperování dvou druhů čokolád nebo polev.


Ohřívač čokolády se řadí mezi profesionální gastro zařízení pro rozpouštění a ohřívání čokolády. Tento temperovací stroj čokolády 250- je vyroben z kvalitní nerezové oceli, tudíž je velmi odolný vůči mechanickému poškození. Rychlejší způsob, než míchání, je rozetření čokolády na pracovní ploše. Temperování čokolády rozetřením na stole.


Vyžaduje sice trochu praxe, ale je jednodušší a ne tak fyzicky náročný. Asi dvě třetiny čokolády vylijeme na pracovní desku, ale nesnažíme se o zachování hromádky. Při práci s čokoládou jsou důležité kvalitní suroviny, postup zpracování i profesionální stroje. V naší nabídce najdete mnoho zařízení na zpracování čokolády , které jsou v cukrářském provozu nepostradatelné, ať už chcete vyrábět pralinky, krájené náplně, dražované produkty nebo tabulky čokolády. Jednoduchý a kompaktní, profesionální temperovací stroj na čokoládu SELMI ONE.


Velmi kompaktní rozměry. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Zboží máme na exportním skladě. Velkou výhodou je temperování malého množství čokolády a možnost výměnné mísy, která umožnují rychlou výměnu různých druhů a barev čokolády. Používání je velmi snadné a jednoduché.


Technicky odpovídá požadavkům menší výroby zpracování čokolády. Není vybavena chladícím kompresorem, chlazení probíhá vzduchovou ventilací nádoby. Stolní tempírka MINITEMPER s malými rozměry. Od velkých tempírek se liší tím, že není průtoková a temperuje se otáčením mísy proti statické stěrce.


Přístroj na temperování rozehřáté čokolády , udržuje čokoládu v optimální teplotě, aby byla vždy k dispozici pro cukrářské tvoření. Ideální pro ty, kteří často pracují s čokoládou. V ceně nerezové misky zdarma.


Dávkový temperovací stroj na čokoládu a náplně. Temperujte náplně, aby si zachovaly kvalitu. HB Batch tempering od firmy Hacos je automatický stroj na dávkové temperování čokolády a náplní. Zpracování jedné dávky. Pokud ve větším pracujete s čokoládou, oceníte tohoto pomocníka, který zabezpečí stálou teplotu rozpuštěné čokolády.


Polevu, čokoládu nasypete do misky, nastavíte teplotu a můžete začít pracovat. Termostat spolehlivě dodržuje nastavenou teplotu po. Rendlík nerez dvoustěnný na temperování čokolády Angus l. Odebrat z oblíbených Do oblíbených Sleva -. VÝPRODEJ - Poslední šance ke koupi.


C, bílou méně - pro další práci je čokoládu nutné zchladit na 27°C , bílou a mléčnou na °C. Způsoby temperace: - temperování na mramorové desce - zdlouhavější ale dokonalejší (masu čokolády táhneme stěrkou tam a zpět) - temperování očkováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky