pátek 2. prosince 2016

Odrazná deska bazar

Vybírejte si Odrazné desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Je třeba se důkladně zamyslet, jak velkou plochu potřebujeme osvítit. Pro fotografování portrétů se doporučuje minimální průměr cm. Platí jednoduché pravidlo, čím větší bude deska , tím více světla odrazí. Dnešní odrazné desky se většinou skládají z vypínacího rámu s difúzní bílou látkou.


Obsahuje zlatou, stříbrnou a bílou odraznou plochu, černou plochu a bílý difuzér. Kruhová výztuha umožňuje lehké složení a minimální rozměry při transportu. Zlatá plocha: poskytuje měkký a teplý tón.


Popis: Oválná odrazná deska 90x60cm se stativem a polohovacím držákem, ateliérové vybavení, studio fotografie. Bazarové produkty Lastolite většinou nakupujeme, když chceme ušetřit. Ale ne vždy se vyplatí koupit bazarové zboží. Deska je dodávána složená v černém přepravním pouzdře.


Při použití této sady odrazných desek nepotřebujete asistenta. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Není zrovna tím pravým, co hledáte? Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Rozměr ve složeném stavu: průměr 40cm, výška 5cm. Odrazné desky jsou nepostradatelnou součástí výbavy každého fotografa a to nejen v ateliéru, ale hlavně při. Dnešní videotutoriál nám ukáže praktické využití odrazné desky. Tento druh reflektoru má obecně velmi nízký faktor odrazu, který se značně liší v závislosti na povrchu a barvě.


Můžeme se setkat s deskami ve stříbrném, zlatém, bílém a. Na skládací pružinu s difuzní bílou látkou pro změkčení světla můžeme navléknout odrazovou látku s možností použití čtyř odstínů: bílá, černá, stříbrná, zlatá. Kruhová deska je snadnou variantou pro cestování, protože vypínací. Odrazná deska pomáhá eliminovat nežádoucí stíny na foceném objektu.


Prohlédněte si aktuální inzeráty deska. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Povrch bíla, černá, stříbrná, zlatá a difuzní.


Spoléhat se pouze na přirozené světlo může být často slepá ulička. Jedinou její nevýhodou je závislost na přirozeném světle, které pokud není v dostatečné míře k dispozici, tak odrazná deska příliš nefunguje (typicky zatažená obloha). Obrovská odrazná deska vám dokáže poskytnout opravdu nehorázné množství světla. Nicméně má velké nevýhody: Je velká, těžká a nemotorná (ve složeném stavu zabere dost místa, do foto batohu se nevejde, pokud nemáte grif tak jí ani bez pomoci dalšího člověka nesložíte).


Ostatní příslušenství k fotoaparátům. Kupujte výhodně a levně. Univerzální odrazná sada, která se skládá z vypínací – skládací pružiny s difuzní bílou látkou pro změkčení světla a oboustarného návleku s dalšími čtyřmi povrchy. Fotografie je zcela závislá na světle.


Některé fotografické disciplíny se spokojí s tím přirozeným, jiné vyžadují umělé osvětlení. Určitým mezistupněm je pak využití odrazné desky. V tomto PhotoHintu se dozvíte, kde a jak je možné odraznou desku využít, a také najdete menší návod pro kutily, jak si jí vyrobit. Bílo, stříbrná, zlatá, černá a difůzní odrazná deska 5vprůměru 110cm, součástí výrobku je přenosný vak. Odrazová deska , odrazná deska 80cm, 9vELEMENTRIX empty.


FOTOGRAFOVÁNÍ S ODRAZNOU DESKOU. Přirozené světlo je obvykle tím nejlepším základem pro dobrou fotografii. Někdy je však příliš slabé a jindy zase moc silné. V obou případech pomůže odrazná deska , se kterou si můžete světlo dokonce „přitáhnout“ i do stínu. Každý typ povrchu má své vlastní použití.


Náše sada je vhodná jak k odrazu přirozeného světla, tak ve fotoateliéru. Vhodným nastavením efektivně odstraňuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky