čtvrtek 22. prosince 2016

Skládací nůž v kreditní kartě

Otočíte-li jediné tlačítko na kartě , můžete rázem získat kvalitní malý nůž , který se může hodit při nejrůznějších příležitostech. Při překrojení pochutiny, provazu či kdekoliv jinde. Efektivní pouzdro v podobě kreditní karty je navíc bezpečné a nehrozí možnost žádného poranění. Na první pohled vypadá jako kreditní karta ovšem při bližším zkoumání, zjistíte že se jedná o vychytaný doplněk do každé peněženky.


Ultralehká kreditní karta, která se třemi pohyby promění v nůž. Kartu můžete nosit v peněžence a mít tak nůž stále po ruce. Mimo peněženku lze nosit nůž složený, jak je vidět na jednom z obrázků. Jedná se o extrémně lehký (gramů) a skladný nůž s univerzálním použitím od otevírání obalů přes. Ať už půjde jen o otevírání dopisů, krájení koláče venku na pikniku, nebo naopak o nutnou sebeobranu, vždycky se hodí mít po ruce alespoň malý nožík.


Jeden takový můžete mít. Ideální na houbaření, rozdělávání balíků, nebo kdekoliv tam, kde potřebujete ostrou čepel. SKLÁDACÍ NŮŽ V KARTĚ (Žertovné předměty) Hodnocení produktu:. Moderní a novodobý nástroj. Tento kompaktní nůž je možné složit do velikosti, která odpovídá běžné kreditní kartě.


Super tenký nůž , který je vhodný např. Během pár vteřin získáte velice ostrý a praktický nůž do pěneženky. Během chvilky kreditní kartu přeměníte ve velmi ostrý a stylový nůž , jehož čepel je možné zajistit pojistkou.


Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 1Kč! Speciální pomůcka o velikosti kreditní karty, z níž se prostřednictvím několika pohybů stane praktický a ostrý nůž. Nůž v kartě – card sharp. Nože ukryté důmyslně v kartě jsou vynikajícím pomocníkem, který se vleze dokonce i do peněženky.


V této kategorii si můžete pořídit kreditní nůž , který se dá lehce složit i rozložit, je dostatečně ostrý a jeho použití je velice všestranné. Tento všestranný a hlavně všudy přítomný pomocník CardSharpje něco, co oceníte vždy, když potřebujete něco uříznout. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Vysoce kvalitní ocelový nůž vestavěný v elastické umělohmotné kartě velikosti kreditní karty. Ve své peněžence můžete mít tento skládací nůž , který má velikost kreditní karty a má i stejnou tloušťku.


Skvělý pomocník, kterého můžete mít vždy při ruce. Stačí pouhé tři pohyby a nožík je složen a připraven k použití. Skládací kreditní nůž má velikost i tvar kreditní karty. Díky své velikosti je velmi skladný. Je opatřen bezpečnostním zámkem a nemůže dojít k. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Na kartě se nachází pojistka, díky které se karta nedá poskládat a tak se nemusíte bát, že nůž propíchne některé z věcí v jeho okolí. Poskládání karty je velice jednoduché, stačí otočit jediné tlačítko na kartě a získáte nůž , který je lehký, ostrý a velmi elegantní. Potřebujete často něco přeříznout, rozříznout, naříznout, uříznout, přeřezat, nařezat? Pořiďte si na první pohled klasickou kreditní kartu černé barvy.


Doplněk, který se vejde do jakékoliv peněženky. Praktický NŮŽ zakomponovaný do kreditní karty za skvělých Kč! Vejde se do jakékoliv peněženky!


Použití je velmi jednoduché, stačí otočit jediné tlačítko na kartě a rázem získáváte kvalitní malý nožík, který se Vám bude hodit při nejrůznějších příležitostech. Kreditní nůž je lehký, ostrý a elegantní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky