čtvrtek 22. prosince 2016

Bosch sušička

S bubnovými sušičkami Bosch vaše oblečení přežije všechny módní trendy Bundy plněné peřím musíte sušit jinak než džíny. S pomocí mírně teplého vzduchu, široké nabídky důmyslných programů a struktury bubnu ochraňujících tkaninu poskytují naše bubnové sušičky každému kousku prádla vždy tu nejlepší péči. Tento tichý domácí pomocník má velký LED displej, který vám pomůže ve snadné orientaci mezi programy.


Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů).

AutoClean sušička bielizne Bosch šetrne suší bielizeň presne tak, ako práve potrebujete. Unikátna štruktúra bubna, jeho pohyby a vysoký výkon zaručujú jemné sušenie bez stláčania. Všimněte si Systému šetrného sušení - SensitiveDrying, který kombinuje proudy teplého vzduchu a jemnou strukturu bubnu pro suché oblečení. EasyClean filtr napomáhá. Při vaření, mytí nádobí, praní prádla, chlazení, přípravě pokrmů nebo kávy: Zamilujete si kvalitu, spolehlivost a preciznost domácích spotřebičů Bosch.


Sušičky s tepelným čerpadlem Bosch. Pokud chcete ušetřit čas při domácích pracích, měla by být sušička ten první spotřebič, který vás napadne. Je vhodná až na kg bielizne a vlastní programov sušenia.

Technológia AutoDry zaručí presné a rovnomerné usušenie oblečenia a bude tiež ochránené pred prehriatím či zrazením. Systém šetrného sušení - SensitiveDrying kombinuje proudy teplého vzduchu a jemnou strukturu bubnu pro suché oblečení. Bielizeň bude chránená proti prílišnému pokrčeniu, kým je sám proces neuveriteľne tichý.


Rovnako tak sa prezentuje extrémne tichým chodom motora s hlučnosťou iba dB. Nízkej hlučnosti napomáha systém AntiVibration. Maximálny objem sušičky je kg.


Pre varenie, umývanie riadu, pranie, mrazenie, prípravu jedla a kávy: Zamilujete si kvalitu, spoľahlivosť a presnosť domácich spotrebičov značky Bosch. Nie každý má možnosť sušiť bielizeň vonku a niektorí zase potrebujú mať veci z práčky suché čo najskôr. Aj preto sa k slovu už dávno dostali v domácnostiach sušičky. Možnost připojení na odpad je komfortní řešení, jak se zbavit vody získané z prádla při procesu sušení, většina hodnocených modelů ji v době. Zaisťuje ju, mimo iných vecí, aj antivibračný dizajn na bokoch plášťa tejto sušičky.


Technologie AutoDry zaručí přesné a rovnoměrné usušení vašeho oblečení a bude také ochráněno před přehřátím či sražením. Už nebudete muset chodit např. Se sušičkou si dopřejete komfort a měkké. Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků.


Jednou z nejlepších sušiček prádla na současném trhu je sušička Bosch WTX87EH0.

Je pravda, že při své ceně nemá jinou možnost, než uživatelům nabídnout špičkové parametry. A splňuje to stoprocentně, protože uspokojí i ty nejnáročnější. Tato sušička z řady Bosch HomeProfessional patří mezi TOP modely.


Při hodnocení nás sušička Bosch WTR87TW1CS potěšila zejména v kategorii základních parametrů. V otázce spotřeby, efektivity kondenzace či rychlosti sušení se držela velmi pozitivních výsledků a ani v ostatních parametrech se nedostala do podprůměrných hodnot. Ani výbava sušičky není nijak špatná, v porovnání s. Je to stroj s pekným dizajnom, výbornými parametrami a veľmi nízkou spotrebou.


Tá je jedna z najlepších, s akými sme sa v rámci nášho testu stretli. Nejúspornější sušička v en. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hlučnost spotřebiče je slušných dB, takže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky