středa 14. prosince 2016

Kamera bk10

This feature is not available right now. Please try again later. Order your Benro BKSmart Mini Tripod and Selfie Stick for £30. If ordered before 4:PM it will be sent the same day. Sportovní bullet kamera CEL-TEC BK-10.


Kamera vyniká nízkou hmotností, malými rozměry, FULL HD rozlišením, voděodolným provedením a úhlem záběru 170°. Najít rozměry v česém éteru je složité, tak jsme vzali zavděk slovenským. Srdcem kamery je snímač CMOS s rozlišením 5Mpx a širokoúhlý objektiv má šířku 170°. I přes malé rozměry a hmotnost nabízí kvalitní obraz ve Full H plnou voděodolnost a velké možnosti upevnění. Nová sportovní bullet kamera BK-10.


Kvalitní zpracování, výborný zákaznický servis a skvělé recenze. Nakupujte na Kabelmanie. Benro BKon erittäin monipuolinen jalusta, joka kulkee helposti mukana kaikkialla.


The KA-BAR BK - is an excellent product. I have used it extremely vigorously and it has perform without fail. The blades thickness give it a good amount of weight for a good chop. When it arrived the blade came extremely sharp and could shave hair off a. Free Shipping Available.


Check Out Camera on eBay. Fill Your Cart With Color today! Kint a terepen nincs idő a hosszasan tartó beállítások szerkesztésére, a szétszedegetésre pedig végképp. A ki- és bekapcsolt állapot egyértelmű meghatározásáról egy LED kijelző gondoskodik.


Cel-Tec BK-kezeléséhez elegendő mindössze egyetlen egy kapcsoló. Flexibilná, športová kamera BK-vyniká nízkou hmotnosťou, malými rozmermi, FULL HD rozlíšením, vodotesnosťou do 30m a uhlom záberu 1°. Vďaka rôznym držiakom, ktoré sú súčasťou balenia, ju môžete pripevniť napr. Vďaka vodotesnosti je ideálna na použitie pri vodných športoch. Veškeré informace o produktu.


VODOTESNÁ DO 30M Vďaka najvyššiemu krytiu IPje BK-vodotesná do 30m. Kamera sa tak stáva ideálnym spoločníkom nielen pri dobrodružstvách na súši, ale aj pod vodnou hladinou. Na ovládanie kamery vám postačí. Malá, lehká a odolná Full HD bullet kamera. Vodotěsná 360° akční kamera s GPS, rozlišením 5. K a prostorovým audio záznamem.


Akční kamera s reálnym zá. Každý se dnes rád pyšní záznamy z cest a dovolených, tak proč si nepořídit extrémně kvalitní video snímek z vaší cyklistické jízdy? Kamery na kolo ve formátu Full HD jsou k tomu jako dělané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky