čtvrtek 5. října 2017

Bambusová zvonkohra brno

Brno -Žabovřesky, Horova 16. ZAVŘENO Kuřim, Tišnovská 270. Tento produkt nelze zakoupit. Bambusové zvonkohry navodí příjemnou atmosféru orientu v každé zah. Byly a jsou dodnes zdobené, nebo vyřezávané a visely z okapů sakrálních staveb.


Detail produktu Do obchodu. Kč Kovovo-dřevěná zvonkohra - Měsíce Skla. Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o opatřeních, která jsme zavedli v souvislosti s epidemií a nařízeními vlády. Abychom co nejvíce omezili náš pohyb a osobní kontakt, počínaje dnem 16.


Vrchní díl zvonkohry je vyroben z půlky kokosového ořechu. Je zdobená vyřezávaným dekorem. Vše je ruční práce a proto se.


Na houbách VRytmu Kouzelný svět Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Zajímavý bambusový materiál dobře vypadá a hlavně vyhovuje umístění vevnitř i venku. Rezonance a vibrace jejich zvuku uvolňuje stres a citové blokády v těle a zklidňuje mysl. Uklidnění mysli rozšiřuje vědomé uvědomění a spojení s duchem.


Originální ručně vyřezávaná bambusová zvonkohra. Přitahuje pozitivní energii, transformuje negativní energii na pozitivní. Zvonkohry tím pomáhají zlepšit mysl, tělo a ducha. Slouží také jako krásná DEKORACE.


Koshi zvonkohry jsou úžasný hudební nástroj, ale také skvělý feng shui harmonizér, vastu nebo geomantický pomocník. Mohou se používat v muzikoterapii. Zvuk, který vydává každý element Koshi zvonkohry uklidňuje a harmonizuje tělo, mysl i duši.


Tyto krásné bambusové zvonkohry byly vyrobeny v Indonésii a vyluzují krásnou hudbu. Při poskytování služeb nám pomáhaji soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim použiváním souboru cookie. NEJNOVĚJI NASKLADNĚNO PARFÉMY VONNÉ TYČINKY A FRANTIŠKY FENG SHU. Bambusová zvonkohra - 30cm Přírodní zvonkohra - bambus.


Tato skvělá nová větší bambusová zvonkohra přinese atmosféru orientu do každé zahrady nebo domu. Zajímavý materiál dobře vypadá a hlavně vyhovuje umístění vevnitř i venku. Tato krásná bambusová zvonkohra byla vyrobena v Indonésii a vyluzuje krásnou přírodní hudbu. Přátelské k životnímu p. Autorem reliéfů na zvonech je sochař Otmar Oliva.


Jemný až třpytivý zvuk zvonkoher se spojuje s tajemnem, ale také s radostí a nespoutaností. Udělejte si ze svého domova místo, které bude plné harmonie klidu. Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění pokročilých marketingových. Nechte rozeznít zvonkohru i ve vaší zahradě. Závěsná bambusová zvonkohra Prodejní cena se slevou.


Vrch zvonkohry je zo škrupiny kokosového orechu a má priemer cca 120mm. Trubičky sú z bambusu dlhé až 25cm a sú pospájané čiernym lankom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky