úterý 10. října 2017

Litinove hrnce

Je známo, že některé časem prověřené materiály jsou přirozeně zdravotně nezávadné. Kvalitní litina k nim patří - do jídla neuvolňuje žádné zdraví škodlivé látky, ani vlivem teploty nebo mechanického opotřebení. Litinový hrnec je odolný proti korozi a připálení, skvěle vede a akumuluje teplo, umožňuje energeticky úsporné vaření. Díky tomu je litinové nádobí velmi populární. Kuchyně a jídelna Vaření Hrnce Odebrat filtry.


Litinove hrnce

Smaltované litinové nádobí. Litina je jako materiál pro pánve, hrnce a pekáče jedním z historicky nejoblíbenějších. Na litinovém nádobí vařily už naše babičky a řada z nás má jeden nebo dva kousky doma ještě z této doby. Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic.


Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí, které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco.


Komplexní nabídka litinového nádobí se zárukou originality a špičkové kvality. Carl Victor a vyhlášená litina Korkmaz – záruka desetiletí spokojenosti. Francouzské litinové hrnce Staub tak například disponují těžkou litinovou poklicí, která přesně dosedá na okraj hrnce , takže neumožňuje unikání páry, zato má na vnitřní straně výstupky, které usnadňují kondenzaci par a odkapávání zpět do jídla - rovnoměrně po celé ploše.


Na druhou stranu je najdete v každé domácnosti. Litinové hrnce a litinové nádobí patří k nejžádanějším typům nádobí. A kde je mají, tam je dědí z generace na generaci.


A nikoho nenapadne se takového nádobí jen tak zbavit. Záleží jen na tom, co chystáte. Moderní litinové nádobí má také atraktivní tvary i barvy, a tak je mnohem víc než jen praktické. Nabízíme také české litinové hrnce. Nádherné smaltované hrnce LAVA z masivní litiny, s poklicí.


Vyberte si barevnou kombinaci, která vás chytne za srdce, a dolaďte si krásně vaši kuchyni nebo jídelnu. Na rozdíl od hrnců s chemicky upraveným povrchem mají litinové hrnce Lodge přirozené vlastnosti, které se častějším používáním ještě zlepšují. Vyznačují se vysokou kvalitou a nabízí řadu výhod.


Litinove hrnce

Liatinové panvice, hrnce a liatinový riad Lodge. Už ste sa niekedy zamilovali do kúska riadu? Pokiaľ nie, pripravte sa na to. Existuje mnoho dôvodov, prečo kuchári a kuchárky milujú svoje liatinové panvice a hrnce. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Vybírejte z 1produktů v kategorii hrnce. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Skleněné hrnce – K mytí lze využít nejenom přípravky, ale také sůl a ocet v kombinaci s vodou. Sklo lze vkládat do myčky nádobí.


Měděné hrnce – Rozhodně nevkládat do myčky. Efektivní je citron s kypřícím práškem nebo v kombinaci s jedlou sodou. Funguje i spojení soli a citronu.


Vždy používat jemnou houbičku a. V Českých Budějovicích byla obnovena výroba tradičního českého nádobí s modrým smaltem. Jedná se o nádobí s mnohaletou tradicí a dlouhou životností. V naší nabídce tak kromě oválného pekáče najdete nyní i rendlíky, hrnce a pánve.


Je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce a navíc také do trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky