pondělí 30. října 2017

Kontaktní elektrický gril 6155 eta

Kontaktní elektrický gril 6155 eta

Free Shipping Available. Buy Kontakt Grill on eBay. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! Naši pracovníci se Vám.


Kontaktní elektrický gril 6155 eta

Tento skvelý pomocník je zložený z grilovacieho roštu s keramickým povrchom s anti-adhéznou úpravou, ktorá vám zaručí. CONTACT - KONTAKTNÝ GRIL. Využiť ho môžete doma v kuchyni aj na balkóne.


S elektrickým kontaktným grilom ETA Contact si privoláte leto aj v mrazivých dňoch. Má grilovací rošt s antiadhéznou. Doprava zdarma Výprodej. Grilovací rošt má antiadhézní povrchovou úravu a proto se dobře udržuje a nic se na něm nepřipálí. Pokud však dáváte přednost grilování na kameni, je pro vás skvělou volbou gril ETA Vital.


Klasický stolní gril se dvěma výměnnými deskami – litinovou a kamennou – spolehlivě dodá vašim jídlům nádech léta. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Exkluzivními novinkami pak jsou kontaktní grily ETA Torreo a ETA Party Chef se silným výkonem a opravdu. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ – Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte návod k obsluze, prohlédněte vyobrazení a návod si uschovejte pro pozdější použití.


Instrukce v návodu považujte za součást spotřebiče a postupte je jakémukoliv dalšímu. V pohodlí domova si můžete připravit vaše oblíbené grilované maso, ryby, zeleninu, opékané chleby i pečivo. Prodloužená záruka roky na topné těleso! To znamená, že gril se nahřeje na 260° C a pak se teplota postupně snižuje na požadovanou.


Kontaktní elektrický gril 6155 eta

Elektrický kontaktní gril ETA Livero se grilovacími polohami pro grilová. Kontaktní gril s obostranným grilováním najednou, nebo tzv. Teplata nastavitelná od 1až 2st. C SEAR nastaví teplotu 2st. Papírový návod přiložen.


Využít jej můžete doma v kuchyni i na balkóně. Hlídat podobné - Vyprodáno. Stolový gril v sebe totiž spája ako barbecue, tak aj kontaktný gril. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Senzor Element IQ TM Senzory v grilovacích deskách detekují pokles teploty při položení pokrmu na gril a tento pokles vyrovnávají zvýšením toku tepla v dané oblasti. Moderní elektrický gril ETA Contact je ideálním kuchyňským pomocníkem. Pomocí nepřilnavých grilovacích desek z teflonu si připravíte chutně a kvalitně jakýkoliv druh masa a mnoho dalších pokrmů.


Díky možnosti gril rozevřít až na 1stupňů připravíte najednou více druhů jídla. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Zázemí kamenných prodejen a profesionálního personálu.


Jsme ověřený obchod Vaše da. Gril disponuje keramickým povrchom a antiadhéznou úpravou, vďaka ktorým je grilovanie veľmi jednoduché a následné čistenie veľmi pohodlné a rýchle. ETA namenja veliko pozornosti oblikovanju lastnih izdelkov, zaradi česar so edinstveni in zelo praktični pomočniki.


Tradicija Tradicionalna češka blagovna znamka ETA , ki ima na našem trgu nenadomestljiv prostor, oskrbuje gospodinjstva z aparati in jim prinaša užitek in koristi že več kot let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky