pátek 27. října 2017

Magnetický držák na nože ikea

Dodá dekorativní vzhled vaší kuchyni. Kuchyni dodá dekoratívny vzhľad. Vhodné na nože s čepelí o délce max. Môžete kombinovať inými výrobkami zo série KUNGSFORS.


Přijďte se podívat na naši nabídku nožů a kuchyňských prkének.

Máme i brousky na nože , různé sekáčky, sady nožů a jednotlivé nože na chléb, na maso a na zeleninu. Co byste potřebovali do své kuchyně? Pojďte si k nám všechno prohlédnout!


Lze použít také do vlhkých prostor. Vždycky se zdá, že v kuchyni máme daleko víc věcí, než se tam vejde. Nechte tedy pracovat stěny. Naše nástěnné organizéry, jako jsou třeba tyče nebo magnetická lišta na nože , pomohou uvolnit místo na lince a představují spoustu úložného prostoru navíc.


Ty pravé si najděte online nebo v obchodním domě.

Když místo ve skříňkách a zásuvkách nestačí pojmout všechny vaše kuchyňské náčiní, přijde vám vhod volné místo na stěně. Vytvořte si na ní řešení podle vašich potřeb. K dispozici máte závěsné tyče, police i magnetické lišty, s jejichž pomocí si uložíte všechno potřebné přehledně a na dosah ruky. Vybírejte si Bloky na nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Nejedná sice o nějaký opravdový hack, jako můžete sledovat na webu IKEA Hackers, ale třeba to někoho inspiruje. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Kam v kuchyni uklidit nože , aby se netupily? Magneticka lišta na nože jako držák šroubováků. Vyrobte si magnetický držák na nože.


Ohromte návštěvy držákem ze dřeva, na němž budou nože jakoby levitovat. Je to zázrak, tajemné čáry? Kdepak, realita magnetických sil neodymu. Pořiďte si materiál a hurá do dílny.


Udělejte blízkým radost speciálním překvapením. Přečtěte si návo jak vyrobit magnetický držák. Montáž na zeď činí použití nožů pohodlnější.


Použijte podobné držáky jak pro domácí kuchyně, tak pro profesionály.

Výhody magnetického držáku. Několik z nich je zřejmé - nože jsou vždy po ruce a dokonce i úspora místa je zřejmá. Skladujte nože viditelně a bezpečně na magnetickém držáku, který se přidělá na zeď. Nože tak budete mít po ruce. Snadno se přichytí, snadno se sejme.


Díky silným magnetům udrží i větší nože. Dejte své kuchyni řá abyste už nemuseli lovit nože v šuplíku. Stojany na nože na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky