pátek 13. října 2017

Litinový pekáč sfinx

Oválný litinový pekáč s víkem vyrobený v ČR. Uvnitř má typický modrý smalt. Silný plech pro skvělý rozvod tepla.


Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic. Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí, které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Litinovy pekac s poklici sfinx. Pekáč litinový s poklicí CALIDO.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kvalitní smaltované pekáče určené pro zdravotně nezávadné pečení. Smaltované pekáče SFINX a BELIS jsou vyráběny ve čtyřech různých velikostech, takže každý má možnost vybrat si pekáč , který mu bude vyhovovat nejlépe. Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí značky SFINX a obnovit tak sortiment, který právě firma SFINX nabízela. Pod značkou SFINX nabízíme velkoobjemové, smaltované Gastro nádobí, vysokojakostní řadu BSE a řadu smaltovaných pekáčů s rovnými dny.


Tento smaltovaný pekáč je nedílnou součástí mnoha domácností desítky let. Využijte i Vy jedinečnou možnost ke koupi tohoto výrobku. Přednostmi jsou vysokojakostní smalt, tloušťka stěny mm, absolutně zdravotně nezávadný způsob pečení a dlouholetá životnost. Materiál: 2mm plech se smaltovou povrchovou úpravou - nazýváno jako česká litina. Výborně vede teplo - nabízí ekonomické vaření.


Vhodný na všechny typy. Tradiční, oválný pekáč , vyrobený technologií SFINX ! Síla stěny mm zaručuje tvarovou stálost a rovnoměrný rozvod tepla při pečení. BELIS Sfinx dvoupekáč smalt černý s pihou cm. Prezrite si SFINX Oválny pekáč l. For shipping to other EU countries visit this page SFINX Oval cooker 6. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte SFINX Ovaler Bräter 6. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků.


Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Ideálna na pečenie mäsa. Vyrobené z kvalitného oceľového plechu. Je vyrobený v Českej republike a má smaltovaný vnútorný.


V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Smaltovaný litinový pekáč , rozměry: délka 35cm, šířka 25cm, výška 7cm, objem 7l. Jejich tvar je navržen tak, aby bylo rovnoměrně rozváděno teplo po celém výrobku, což zaručuje perfektní propečení připravovaných jídel.


Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Předměty z kovů Formy na pečení. Belis pekáč litina s víkem 33xcm. Materiál: mm plech se smaltovou povrchovou úpravou - nazýváno jako česká litina. Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací).


Materiál má dlouhou životnost a ustojí teploty až do 3°C! Děkuji, beru na vědomí. Vaše soukromí je důležité: K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie.


Jeho tvar je navržen tak, aby bylo rovnoměrně rozváděno teplo po celém výrobku, což zaručuje perfektní propečení připravovaných jídel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky