středa 11. října 2017

Tortilla placky cena

Domácí pšeničná tortilla 29. Na poslední chvíli jsem se do své připravované kuchařky rozhodla dát i tento recept a asi hlavně proto, že tortilly jsou pro mě strašně příjemnou společenskou záležitostí, která tmelí a zahřeje nejen u srdce. Placky plněné kuřecím masem (domácí tortilla ) recept. Postup přípravy receptu.


Tmavé těsto: z kukuřičné mouky, soli, lžičky octa a vody vypracujeme tuhé těsto, které vyválíme na tenké placky a pečeme buďto suché na plotýnce nebo na nevymazané pánvi. Mexické placky tortillas z mouky - recept: Do větší mísy dáme jen 2g hladké mouky, sádlo, sůl a zpracujeme nejprve tak, aby to byla jemná drobenka.

This feature is not available right now. Please try again later. Pšeničné tortilla placky přírodní, v gastro balení vhodném zejména pro restaurace. Můžete je plnit dle fantazie, slanými i sladkými ingrediencemi.


Recept na domácí tortilly. Jsou výborné, snadné na přípravu a oproti kupovaným je jejich cena zanedbatelná. Následně při jejich plnění můžeme experimentovat podle libosti.


Pečiem na oceľovej, hodí sa aj liatinová, v horšom aj teflónová (voči teflonu mám výhrady, ale nebojte, nemám v pláne ich vnucovať), piecť totiž budeme na sucho. Teplotu si každý musí doladiť sám, na mojej varnej doske je to stupeň 5.

Placky by sa nemali piecť prirýchlo ani pridlho, čierne fliačky tiež niesú žiadúce. Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy.


Drogi Użytkowniku, klikając przycisk „AKCEPTUJĘ” zgadzasz się, aby serwis Ceneo. Zaufani Partnerzy przetwarzali Twoje dane osobowe zapisywane w plikach cookies lub za pomocą podobnej technologii w celach marketingowych (w tym poprzez profilowanie i analizowanie) podmiotów innych niż Ceneo. Všechny ingredience smícháme v míse a uhněteme v těsto. Poté ho dáme odpočívat přikryté potravinářskou fólií cca na minut.


Z celého těsta vytvoříme dílů. Pomoučíme si vál a každý vyválíme do tenoučké placky. Rozpálíme si pánev (bez tuku) a na sucho pečeme, až se nám na každé straně na placce.


Na druhý až tretí krát vám príprava placiek môže trvať aj minút (plus minút odpočinutie cesta, aj keď niekedy tento krok pre ušetrenie času sama vynechávam). Najradšej ich pripravujem plnené pečenou zeleninou, hummusom, s ryžou alebo quinoou, so šalátom, avokádom. Zapomeňte na těžké tašky, dlouhé řady nebo vzdychání nad žalostným stavem zeleniny.


Ty nejkvalitnější a čerstvé potraviny dovezeme až k vašim dveřím. Robíme všetko pre to, aby sme zabezpečili správnosť informácií o produkte, ale nakoľko sa potravinárske produkty neustále menia, tak prísady, obsah výživy, diétnych zložiek a alergénov sa môžu zmeniť. Na placky (cca 12ks) si připravte: 500g hladké mouky, 280ml horké vody, 100g sádla (nejlépe domácího :-)) a čajovou lžičku soli Na přípravu jsem použila pekárnu – trošku netradičně jsem nejdříve nandala mouku, sůl a sádlo, zapnula jsem program Dort (ihned začne hnětat) a pomalu jsme přilévala horkou vodu, dokud se nevytvořilo kompaktní těsto.


Ohriatu tortillu namažeme cesnakovým dresingom,pokvapkáme čily omáčkou(ja len tak jemne) a kto chce dá si aj kečup(ten ja nemusím).

Trvale výhodná cena 59. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Tortilla Spinach 39.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky