čtvrtek 12. října 2017

Prodám koupací káď

Prodám nový koupací su koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka 46mm, vnitřní nerez kamna, nerez komín, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na míchání vody. Složený, natřený barvou Remers HK Lazur. Koupací sud místo horkých pramenů.


Posezení s přáteli, relaxace po sportu nebo romantické chvíle můžete strávit v horkém prameni přímo na vaší zahradě. Z litvy, Japonska a dalších zemí na severu, se do Evropy rozšířila novinka, která příjemně zastane přírodní horké prameny - jedná se o takzvaný horký sud.

Prodám novou koupací káď se sklolaminátovou vložkou,dřevěným obložením ze severské borovice, 7litrů vody, venkovní nerez kamna 22kW na dřevo nebo brikety, nerez komín, nerezová ochrana komína proti popálení, x nerez stahovací obruč, schůdky, vypouštěcí ventil. Možno dodělat podvodní LED osvětzl. Káď s plastovou vložkou není nutné mít stále napuštěnou, protože odpadá potřeba zatáhnutí dřeva jako u celodřevěných a je možné jí ihned po použití vypustit.


Prodám koupací káď oválného tipu do sauny či koupelny. Délka 165cm, šíře 75cm, výška 65cm. Je možné vyrobit i jiných rozměrů.


Skutečnost, že to před mnoha lety byl opravdu koupací sud a ne káď , vana, horký su vodní sauna, saunové sudy apod.

Také to, že první koupací sudy nevznikly v Japonsku, Kanadě nebo ve Skandinávii. Našim zákazníkům rádi osobně vysvětlíme skutečnou historii a filosofii vzniku a používání. Finské vany (finské koupací kádě, koupací sudy) Finské vany slouží pro koupel, relaxaci i zotavení. Koupel ve finské koupací kádi posiluje imunitu, pomáhá proti nachlazení a stimuluje krevní oběh. Slouží i jako prevence onemocnění kloubů a revmatismu.


V čem se skrývá jejich jedinečnost? Vynikají přírodním designem, funkčností i širokými možnostmi využití. Co jsou to venkovní koupací sudy?


Venkovní koupací sudy jsou stylovým doplňkem zahrady, chaty nebo penzionu. Bazény – koupaci su nabídky – prodám , prodej, inzerce. Ochlazovací káď k sauně, Sauna, koupací su bazén. Dřevěný koupací sud HOT TUBE BALTIC ze sibiřského modřínu.


Průměr 1cm, pro 5-osob, hmotnost 2kg. Použité materiály: mm palubky stěnové. Stroje - Prodam kopacku bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám tyto sálové kopačky na futsal nebo do haly, velikosti 45. Důvodem prodeje je malá velikost, sálovky byly nošeny jednou.


Původní cena 85 prodám za 300. Možnost osobního odběru Moravskoslezský kraj a Zlínský kraj, nebo poštou po domluvě. Dcerka prodá pěknou sadu ZhuZhu duhového koníka s domečkem a doplňky.


U domečku otevírací dveře, uvnitř stolek, který lze vyndat. Barevný plot z několika dílů, zahrádka s plodinami, kyblík, káď a na stromě vyndavací jablka. Koník má vlastní doplňky - sedlo, uzdy, sponky a kartáč na česání hřívy.


Ručně vyrobený koupací sud pro dokonalé potěšení z venkovní lázně, ať už venku pálí slunce, či sněží. Při teplotě kolem 40°C dochází k největšímu uvolnění svalů a svalové tenze, pobyt v zahřátém sudu tedy simuluje lázeňské podmínky. Prodám NOVÝ koupací sud o průměru 200cm, až osob, severská borovice 46mm, nerez kamna, nerez komín,x nerezová obruč, schůdky, lavičky, sada na čištění kamen, dřevěná ochrana kamen, dřevěný poklop, pádlo na míchání vody, držák na pití, Skládačka pečlivě zabalená na paletě.


Ve dvou lidech složeno za odppledne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky