čtvrtek 19. října 2017

Eta bross recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko?

Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bross ETA 0. Objemný, vysoce výkonný ETA Gratus Max III. Hodí se pro častou práci a bude ideální, pokud bude mít své trvalé místo na pracovní ploše, s hmotnostní téměř kg není vhodný na neustálé uklízení do skříně. Zobrazit všechny recenze. Spolehlivý robot s 8W motorem, samostatným mixérem a kvalitními struhadly. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Výkonný 8W motor se stability systémem zaručuje kultivovaný chod při jakémkoli zatížení, dvě rychlosti s plynulou regulací a pulzní spínač zabezpečí optimální výkon v různých situacích. Motor s příkonem 8W, samostatný mixér a kvalitní struhadla z něj dělají všestranného pomocníka.

Pochlubit se může rychlostmi a tlačítkem Pulse pro maximální otáčky. Robot je opatřen bezpečnostními prvky a protiskluzovými nožičkami pro bezpečné používání. Pro více informací klikněte sem.


Taky mě zlákala příjemná cena a velké vybavení. Navíc s Etou byli spokojeni už mí rodiče, takže proč ne? Odpověď přišla hned při prvním použití-mísa netěsní, robot má asi pouze jeden motor-pokud nejsou nasazeny obě mísy, nefunguje, a plasty se ulamují. Kuchyňské roboty Váš specialista kuchyňské roboty.


Představuje ideálního a spolehlivého pomocníka, který vám usnadní přípravu oblíbených pokrmů. ETA používá pro své vysavače celou řadu označení (Canto, Manoa, Aero, Mio či Tiago). Nejedná se však o ucelené produktové řady, jež by měly přesně určené vybavení či účel, k němuž se hodí. Podívejte se, jak nejlepší kovový šéfkuchař robot ETA Gratus chystá makový pletenec z čerstvě namletého máku. Více o robotu Gratus a jeho příslušenství najde.


Tento kuchyňský robot je vybaven motorem o výkonu celých 8W, který se vyznačuje kultivovaným a čistým chodem ve čtyřech rychlostních nastaveních a je opatřen také tlačítkem Pulse. Možnost mýt příslušenství v myčce. Funkce a příslušenství robota.


ETA VITAL BLEND multifunkční stolní mixér - Duration: 1:43. Zde se nacházíte: Heureka.

Eta u robota stavila na kvalitný silný motor a kovová ozubené kolesá. Pre prácu s väčšími objemami je to tá pravá voľba. Je síce pravda, že roboty s kovovými prevodmi sú hlučnejšie, ale zato sa len tak nezadýchajú. Z firmy ETA nám do redakcie prišiel na test Eta Gratus Max.


Krásny veľký biely robot, ktorý na prvý pohľad zaujme každého návštevníka kuchyne. Poďme sa pozrieť na to, aký je, čo je možné z neho dostať, s čím pomôže v kuchyni. Súčasťou recenzie je aj niekoľko videí. Díky velice široké sadě příslušenství vám může zařízení pomoci při šlehání, mísení, hnětení, mixování, sekání a strouhání. Firma Eta nám k otestování a nafocení poskytla robot Gratussino v bílé barvě.


Starší recenzi na tento robot na našem serveru najdete zde. Možná se ptáte, proč dělat novou recenzi na stejný typ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky