úterý 31. října 2017

Bambusová zvonkohra praha

Zvonkohry ve formě ptáčků, motýlů a jinýc, to vše za krásnou cenu. Přijďte si vybrat z naší široké nabídky. Funkční a krásné zvonkohry najdete u nás. Magnet-3Pagen už má v nabídce.


Bambusové zvonkohry, idary. Byly a jsou dodnes zdobené, nebo vyřezávané a visely z okapů sakrálních staveb. Zvonkohra má příjemný měkký tlumený zvuk dřeva a bambusu. Její zvuk není rušivý a únavný. Dřevěná zvonkohra pro děti Dřevěná zvonkohra s různými motivy a barvami.


Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Vrchní díl zvonkohry je vyroben z půlky kokosového ořechu.


Je zdobená vyřezávaným dekorem. Vše je ruční práce a proto se. Detail produktu Do obchodu. Kč Kovovo-dřevěná zvonkohra - Měsíce Skla. Element ZEMĚ = vnímání.


Podporuje prosperitu, zdraví, plodnost a finance. Představuje ženský princip, mateřství, lásku, stabilitu, zklidnění, soustředění a tanec. Znamená zaměření na materiálno, orientaci na přítomnost.


Vrch této zvonkohry, která je vyrobena ručně, je ze skořápky… Pět trubičková zvonkohra - nový začátek - 87cm. Vrch tejto zvonkohry, ktorá je vyrobená ručne, je zo škrupiny… Päť trubičková zvonkohra - nový začiatok - 87cm. Podlahové dílce jsou pravidelně podrobovány zkouškám a certifikaci ve VVÚD Praha.


Připravujeme pro Vás výprodejové akce. V případ zájmu o zaslání nabídky do Vašeho e-mailu, vyplňte prosím níže formulář nebo se podívejte zde. Originální ručně vyřezávaná bambusová zvonkohra. Přitahuje pozitivní energii, transformuje negativní energii na pozitivní.


Slouží také jako krásná DEKORACE. Tato skvělá nová větší bambusová zvonkohra přinese atmosféru orientu do každé zahrady nebo domu. Zajímavý materiál dobře vypadá a hlavně vyhovuje umístění vevnitř i venku.


Tato krásná bambusová zvonkohra byla vyrobena v Indonésii a vyluzuje krásnou přírodní hudbu. Přátelské k životnímu p. Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o opatřeních, která jsme zavedli v souvislosti s epidemií a nařízeními vlády. Abychom co nejvíce omezili náš pohyb a osobní kontakt, počínaje dnem 16. Ve věži nad hlavním vstupeem do lorety je umístěna největší historická chrámová zvonkohra v Evropě.


Skládá se ze třiceti zvonů a zvonků ulitých v Amsterdamu umístěných do dvou pater pod cibulovitou. Prosíme Vás o přečtení Opatření k ochraně osobních údajů a Podmínek užívání pro informaci, které cookies používáme a jaké informace sbíráme z našich stránek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky