pátek 27. října 2017

Skleněné police na míru

Skleněné police na míru. Pokud sháníte police do Vašeho prostoru a potřebujete, aby přesně zapadly na požadované místo, nabízíme Vám výrobu skleněných polic na míru. Různorodost policových profilů umožňuje osadit police sklami o rozměrech 4-10mm. Pokud si nevíte rady nebo se jenom chcete zeptat tak nám napište.


Designové provedené skleněných polic je možno pořídit přímo na míru do určité místnosti a mohou tak.

ExpoWin je úspěšná, dynamicky se rozvíjející firma, která klade spokojenost zákazníka vždy na první místo. Hlavním posláním našeho webového obchodu je poskytovat zákazníkovi co nejkvalitnější skleněné tabule za co nejnižší cenu na trhu. Posuvné skleněné dveře s montáží na zeď, na strop, nebo k osazení do stavebního pouzdra. Pro skleněné police používáme skla float tl.


V nabídce je i široký výběr konzol a úchytů vč. Police jsou vyráběny z tvrzeného bezpečnostního skla. I police je možné lakovat do barevných odstínů RAL.


Vytvořte si vlastní polici nebo stolovou desku na míru.

Dále v různých odstínech čiré (průhledné), kouřové a mléčné. Ke každé polici si můžete objednat i úchyty. Tvar police vyrobíme také dle přání zákazníka, police může být zakulacena, mít zkosené či kulaté rožky atd. Nakupujte nábytek z pohodlí domova.


Zakoupený nábytek Vám dovezeme kamkoliv po ČR a SK. Garantujeme možnost vrácení zakoupeného zboží do 45ti dnů. Hlavním programem naší společnosti je návrh, výroba a instalace bezrámových skleněných zástěn, dveří, stěn, sprchových koutů na míru při použití značkových italským pantů výrobce Colcom a. Vyrobíme vám celý set přímo na míru. Set obsahuje veškeré kování a sklo, díky tomu mohou být skleněné dveře okamžitě využívané.


Vybírat můžete z široké škály vzorů a barev. Celková cena zakázky je součtem cen jednotlivých skleněných tabulí a ceny za montáž, zaměření a dopravu k zákazníkovi. Tato cena je stanovena paušálně v závislosti na velikosti zakázky a vzdálenosti místa realizace od Brna, Prahy a dalších servisních měst s dopravou zdarma.


Základní dělení kování na sprchové kouty: Panty s aretací na 90° Panty zvedací při otevíraní Panty bez aretace Posuvná kolejnice Výroba a montáž je řešena dle dispozice vaší koupelny našimi odborníky. Neriskujete tak že by sklo mělo jiné rozměry a nešlo nainstalovat. Rustikální kuchyně na míru. Kuchyně inspirované tradičními styly a klasikou navenek dýchají nostalgií, ale uvnitř ukrývají ty nejmodernější technologie, vychytávky a důmyslně uspořádané úložné prostory.


Co je ale pro tyto stylové kuchyně typické, jsou přírodní barvy, materiály se známkou patiny a množství.

Skříně z atypických materiálů mohou trvat déle podle možností dodavatele. Na rozdíl od obchodů, které vestavěné šatní skříně jen prodávají, my se zabýváme i jejich výrobou, proto jsme schopni zhotovit vestavěné skříně přesně na míru tak, jak potřebujete. Zkuste se inspirovat pohledem na některé již zrealizované vestavěné skříně na míru , komody, audio - tv nábytek a botníky. Police do koupelny se vyrábějí také v různých materiálech a není tak problémem kombinovat plast s krásným broušeným sklem.


Ovšem v případě skla se vždycky ujistěte, kolik toho takové police do koupelny dokážou unést. Nechcete totiž, aby vám police do koupelny spadla, či praskla, kdykoliv na ní položíte parfém. Zrcadla světelná zrcadla s led podsvicením, zrcadlové stěny, skleněné stolky, police , vitríny, niky, skleněné zábradlí vestavěné skříně a spousty jiných výrobků na přání a na míru , vše najdete na našem webu v galerii nebo e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky