pátek 27. října 2017

Catler gr 8050

See all the product information. I v kanceláři jde udělat rychlý oběd. A nemusíte k tomu mít ani velkou kuchyni. Na tři přístroje značky Catler , které mohou najít místo. A szonda menüje beállítási lehetőséget kínál (marha, bárány, sertés, csirke és hal), beleértve a sütés mértékét (vérestől jól átsültig).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ideální pro zahradní party s přáteli nebo. Menu teplotní sondy nabízí nastavení podle druhu masa (hovězí, jehněčí, vepřové, kuřecí a ryby) včetně typu přípravy (od krvavého až po propečený steak).


Chcete doručit zboží do Česka? Veškeré informace o produktu. Inovativní kontaktní gril, který snadno přeměníte na BBQ. Má integrovanou tepelnou sondu, se kterou vždy poznáte správnou dobu grilování masa. Je vybavený integrovanou teplotnou sondou, vďaka ktorej vždy pripravíte mäso presne podľa vašich predstáv.


Prehľadný LCD displej zobrazuje nastavenú teplotu. Smart kontaktní gril s integrovanou teplotní sondou, díky které vždy připravíte maso přesně podle svých preferencí. CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v. Díky prostorné ploše hravě zvládnete připravit spoustu dobrot pro celou rodinu. Chytrá funkce „Element IQ” se postará o to, aby se příprava jídla zbytečně neprotahovala a na čtyřvrstvém nepřilnavém povrchu „Quantanium” pokrmy jen tak nepřipálíte.


Unikátní konstrukce umožňuje použití nejen ve formě kontaktního grilu, ale i jako otevřeného BBQ grilu. Jednoduché je i udržování. Tekintsd meg a termék információit. Inovatívny kontaktný gril, ktorý ľahko premeníte na BBQ. Staňte sa skutočným majstrom grilovania, ktorý každé mäso vždy pripraví presne tak, ako si praje.


Catler gr 8050

Známá společnost Catler rozšiřuje svou nabídku kuchyňských spotřebičů o tento povedený kontaktní gril, který si vás získá svým elegantním designem a množstvím chytrých funkcí. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Je vybaven integrovanou teplotní sondou, díky které vždy připravíte maso přesně podle vašich představ. Přehledný LCD displej zobrazuje nastavenou teplotu. Známa spoločnosť Catler rozširuje svoju ponuku kuchynských spotrebičov o tento podarený kontaktný gril, ktorý si vás získa svojim elegantným dizajnom a množstvom šikovných funkcií.


Sok-sok Konyhai Készülékek termék a webáruházban, nagyon jó árakon, rendelje meg most. GRATULUJEME Gratulujeme v. Hodnocení produktu: (recenzí). CATLER is a synonym of connection of the most modern technology and splendid design. Elegant design of all products is supported by a noble simplicity of forms and choice of exclusive materials such as mainly heavy duty die cast materials and stainless steel.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky