úterý 31. října 2017

Pračka šířka do 58 cm

Technologie ProSense zváží každou náplň a snímače upraví délku praní pro optimální péči o vaše prádlo. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky. Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc.


Vyberte si z naší široké nabídky praček s. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pračka AEG Lavamat se se svými rozměry vejde i do menších koupelen či malých technických místností.

Pračky se sušičkou s hloubkou do cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 58. Kapacita praní je typicky až kg.


Práčky a sušičky premenia vaše špinavé oblečenie na dokonalo čisté a voňavé. Keď vás doteraz vždy otravovala hlučnosť práčky nebojte sa, v dnešnej dobe sa hlučnosť zredukovala na minimum, pretože motor je pripojený priamo k bubnu práčky. Jak vybrat automatickou pračku prádla?

Bez automatické pračky si málokdo z nás dovede představit především vícečlennou domácnost. Ačkoliv je princip praní ve většině případů automatických praček velmi podobný, existují mezi jednotlivými modely praček rozdíly, které není radno opomenout, protože mohou značně ušetřit čas i peníze. Pračka má zvukovou signalizaci, proti přetečení vody funguje systém AquaControl, množstevní automatika Fuzzy Logic přizpůsobuje výkon i spotřebu množství a typu prádla vloženého do pračky. Tady má LG F2WV9S8Purčitě navrch. Kde se vracíme do průměrných hodnot, je maximální počet otáček za minutu.


Kde je ale tato pračka zase o krok na pře je u hlučnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky funkci odloženého startu si můžete pracovní cyklus spotřebiče naprogramovat tak, aby skončil např. Tato funkce je užitečná, nejen pokud chcete mít vše hotovo po příchodu domů – její význam oceníte zejména tehdy, pokud se vaše sazby za elektrickou energii liší v průběhu dne. Je vybavená inteligentnou funkciou SensiCare, ktorá prispôsobí nastavenie pre každú várku bielizne. Potřebujete prát a nemáte dost místa?


Naši pracovníci se Vám budou. Vrchem plněná pračka , která umí šetřit! Velký buben pojme až kg prádla.


Senzorová technologie 6. Spolehněte se na vyspělou automatiku, která pracuje jako švýcarské hodinky. LED displej - to jsou další z mnoha předností tohoto modelu.

Odolná proti kolísání napětí Tato pračka je odolná proti kolísání napětí, což znamená, že prací programy nebudou ovlivněny výkyvy napájení v rozsahu 95–2V. V případě, že se napětí dostane mimo tento rozsah, se pračka za účelem ochrany před poškozením obvodů automaticky vypne a znovu se zapne, jakmile je obnoveno normální napájení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky