úterý 10. října 2017

Motorek na gril 220v

Důležité příslušenství pro váš gril , grilování na otočném rožni zcela rozšiřuje využití vašeho grilu. Nepostradatelné například při grilování kuřat pro jejich důkladné propečení. Materiál tyče a jehlice je nerez.


Na menší gril , kuřata, králíci, šašlík. Přívodní šňůra a vypínač.

Tento motorek je vhodný do menších grilů. CENU NAJDETE V NAŠEM ESHOPU ZDE. Tuto hmotnost je možné o. Prodám zahradní gril GUGRIZ od Strojtexu na suché dřevo a dřev.


Silný a teplu odolný grilovací motorek. Kovová čelní strana, určeno pro grilovací jehly s čtvercovou hlavou mm. Vhodný pro grilování s maximální zátěží.


Velmi oblíbený je motorek na gril UMR 0 který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V.

Udávaný „výkon“ je kg. Důležité ale je mít maso napíchnuté co nejvíce „v ose“ rožně. Tím se předejde tomu, že motorek se v jedné úvrati s visící zátěží při grilování nevyrovná. Na tomto webu používáme soubory cookies, abychom mohli zajistit jeho plnou funkčnost, analyzovat návštěvnost a případně přizpůsobit vhodně obsah a reklamu konkrétním uživatelům. Veškeré takto získané informace zpracováváme v souladu s dokumentem Prohlášení o ochraně osobních údajů.


Pro častější grilování zvláště velkých kusů masa využijte raději motorek na gril 220V , který se pomocí kabelu zapojuje do elektrické sítě. Grilovací motorek na baterie slouží především k malému grilu pro rožnění menších kusů masa, jako je například kuře. Je však nezbytně nutné vycentrovat a vyvážit maso na jehle tak, aby se jehla nestáčela stále jen na jednu stranu. Pokud je maso na grilovací jehle špatně.


Důležité je mít maso napíchnuté co nejvíce na střed rožně, aby byla zátěž stejnoměrně rozložená. Je možné na něm grilovat pokrmy až do kg váhy, avšak pouze při správném rozložení váhy grilovaného pokrmu na rožni, tedy při rovnoměrném zatížení motorku. Motorek grilovací 220V , kg. Disponuje vypínačem a připojuje se do běžné elektrické sítě s napětím 2V. Zahradní gril na sele, prase, kýtu nerezový s motorem na gril B4- 220V venkovní.


Náš komentář: I když výrobce uvádí vyšší hmotnost pro zatížení, doporučujeme používat motorek ke grilování max. Maximální teoretická zátěž je kg - doporučujeme pro max.

Rožně a jehly najdete na Gril. Cadac, Napoleon, Lucifer. Garance české výroby grilu. Elektromotor je samozřejmě v ceně grilu. Zvládne zatížení na otáčení až 100kg.


Nabízíme grilovací motorky v širokém sortimentu. Gril s motorem na malé sele, kýt. Tyto motorky na grilování se liší jednak napájením a jednak hmotností zátěže, pro kterou jsou určené.


Nabízíme motory na gril , které mají nízké výstupní otáčky a bez údržbový provoz. Vybrat si můžete z elektromotorů komplet s předkolem nebo s převodovkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky