pátek 13. října 2017

Fasáda imitace dřeva

Stáhněte si brožuru Stáhněte si informační brožuru o fasádních systémech Sto a produktech na fasádu a možnostech jejich povrchových úprav. Nesrovnatelně lepší než dřevěné a plastové palubky, dřevoplastové obklady a jiné materiály s imitací dřeva jsou naše alubky z aludřeva. Jediné skutečně bezúdržbové a stálobarevné dřevo je naše aludřevo, protože to je hliníková fasáda , která ovšem vypadá. Trojrozměrná napodobenina, vymodelovaná přímo do fasády, vytváří dokonalou fikci struktury skutečného dřeva.


Betonová imitace dřeva je díky složení, zhutnění a probarvení betonové směsi mrazuvzdorná a téměř nenasákavá vodou.

Vytvarování i barevné provedení betonové imitace dřeva je dokonalou napodobeninou věkovitého, léty vytvářeného přírodního dřeva. Aplikací omítky, která imituje texturu dřeva , lze docílit přírodního vzhledu bez nutnosti následné údržby, jako je tomu u s. Vytvorte vzhľad dreveného obkladu na vašej fasáde pomocou omietky Baumit CreativTop. Kombinácia rôznych druhov omietky a farby prináša nekonečné možnosti stvárnenia. Mají však celou řadu nevýhod.


Pokud nepoužijeme drahá exotická dřeva , musíme počítat s drahými cyklickými nátěry, abychom dřevo ochránili před hnilobou, dřevokazným hmyzem a houbami. Má to 8xpatrová a je fakt, že dřeva tam bylo hodně,tak se oblepovala fasáda jen na každé straně kus,samotnou mě to překvapilo, jak to šlo,to proti tomu naše podbití střechy domu manžel natíral stejně tak dlouho.

Lehčený betonový odlitek obkladu věrně kopírující skladbu několika druhů dřeva. V jednom kusu obkladu x 15cm je použito dřevo pálené, kartáčované, ztrouchnivělé a kůra pro neopakovatelnou skladbu při obkládání plochy v interiéru. Tento lehčený betonový. Tam kde je dřevo namáhané, bledne a vyžaduje pravidelnou údržbu, ochranu či impregnaci je možné použít obkladové panely s imitací dřeva. Jsou úplnou novinkou v oblasti obkladových materiálů určených nejen do interiérů, ale i pro obložení fasád (bezúdržbová fasáda ). Obklady z betonu imitace přírodního.


Vlastnosti přírodního dřeva však rychle způsobují nežádoucí estetické změny fasády a ta začne zvětrávat. Ten, kdo se chce vyhnout nepříjemnému a opakovanému natírání, časté údržbě a péči o fasádu, vsadí na vysoce kvalitní, odvětrávanou hliníkovou fasádu s optikou dřeva se zárukou let na materiál. Skupina investorů se rozhodla projekt odkoupit a přepracovat na bytový dům se dvanácti bytovými jednotkami. Dokonalá imitace dřeva do vaší zahrady. Tedy renovací balkonu, venkovní terasy nebo opravou fasády domu.


VISAGE dřevo je ideální volbou pro každého, kdo hledá moderní materiály, které těží z krásy a elegance dřeva. Vytváří elegantní detaily, zdůrazňuje jedinečný vzhled budovy s dřevěným obkladem. Obklopte se přírodním designem, a to doslova.


Dřevěný fasádní obklad Parklex v sobě kombinuje nadčasovou krásu přírodního dřeva spolu s nezaměnitelným vzhledem. Objevte autentičnost, kterou u běžně dostupných imitací nedostanete.

Kolekce Classic je základní linií osmi barev, světlých i tmavých. Krásná struktura dřeva a matný povrch umožňují velmi estetickou fasádu. Poradíme vám s nákupem. Vystavujeme v prodejně. Fasádní obklady imitace kamene.


Produkty skladem do dnů u vás. Možnost dopravy zdarma. Snoubí v sobě přirozenou krásu dřeva s trvanlivostí vláknocementu. Cembrit Plank jsou bezúdržbové vláknocemntové desky vhodné pro použití na obklady, podhledy, ostění.


U této vizualizace fasády klient požadoval nejen barevný návrh fasády, ale chtěl vidět, jak by fasáda vypadala v kombinaci omítka a dřevěný obklad či barevná omítka a kamenný obklad. Klient v tomto případě požadoval navíc zakreslit náhradu dřevěného zábradlí na balkónu za nerez zábradlí a výměnu vchodových dveří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky