pondělí 9. října 2017

Nerez hrnec 20l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hrnec o objemu 1l, pr.


Ergonomické úchyty usnadňují práci. Astra série je jedna z nejoblíbenějších mezi zákazníky nádobí je určeno speciálně pro využití v hotelích, restauracích, školách, školkách, atd. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nerezové hrnce větších a velkých rozměrů. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Tlakové hrnce) Hodnocení produktu: (). Víko je opatřeno těsněním a pákovými uzávěry.


Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Zavařovací hrnec je skvělým pomocníkem pro zavařování různých druhů potravin. Oceníte jej zejména při sklizni a zavařování jarní a letní úrody ovoce a zeleniny.


Poklice opatřena otvorem pro teploměr. Na všechny typy sporáků i do myčky. Elegantní provedení a nerezová poklice. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Stroje - Nerez hrnec bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Je vhodný pro vaření zeleniny, masa, polévek, rýže, těstovin a jiných potravin. Prodam nerezový hrnec o objemu 20l na ohrev a vydej horkych napoju.


Německa kvalita vhodny do zatezovych gastro provozu. Vyberte si nerezový hrnec podle průměru, objemu, zaměření nebo značky. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Orion hrnec nerez Anett 6l pokl. Mega - nerezový hrnec l vyrobeno z kvalitní nerezové oceli, atraktivní design, leštěný povrch.


Zesílené okraje Leštěná nerez ocel Stabilni ucha Možnost myti v myčce, odolne vůči kyselinám Vhodné jak pro elektro, tak pro plyn. SMALTOVANÝ HRNEC BELIS- ROMANCE, obsah 3. Součástí hrnce je skleněná poklice s nerez kováním a dírkou pro únik páry z hrnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky