čtvrtek 19. října 2017

Horkovzdušný hrnec recenze

Pokud však vyznáváte tradiční fritování a chcete poradit s výběrem klasické fritézy, můžete si přečíst náš článek Jak vybrat fritovací hrnec. Jestliže preferujete spíše vaření a dušení než fritování, mohl by vás zaujmout článek Jak vybrat elektrický pomalý hrnec. Další v řadě uživatelsky přívětivých výrobků je horkovzdušný hrnec Domo DO 5FR. Tato digitální pomocnice usmaží pokrmy bez tuku nebo s jeho minimem.


Kapacitu nádoby má l, což se může srovnat zhruba s kg pokrmu, který v ní lze najednou připravit. Průhledná poklice je pak příjemným bonusem navíc.

Horkovzdušná fritéza bývá nazývána též jako horkovzdušný hrnec. Připravit chutné domácí jídlo, do kterého nemusíte dávat olej, je velmi praktické. Hlavní výhodou je také fakt, že vaření vás s tímto přístrojem bude bavit.


Do horkovzdušné fritézy tak použijete mnohem méně oleje než u klasické fritézy a tím. Díky vnitřnímu objemu o velikosti litru není problém připravit třeba až porcí hranolek najednou. Praktické je i nastavení programu, a jeho kontrola a velkém LCD displeji. Samozřejmá je možnost nastavení teploty, a to v rozsahu od 80. Hrnec – Klasický hrnec má střední výšku a užší průměr.


Kastrol – Takto je nazýván produkt s menší výškou a širším průměrem.

Ani jemu nechybí dvě uši pro uchopení. Rendlík – Menší hrnec s jedním uchem, respektive s prodlouženou rukojetí podobné té, jaká se používají u pánviček. NYNÍ S DÁRKEM - KUCHAŘKOU S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC KE STAŽENÍ ZDARMA! V Německu či Belgii již patří. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dalším typem, se kterým se můžete uklasickcýh fritéz potkat, je fritéza s topným tělesem ponořeným v oleji. Při pohledu do vnitřního hrnce uvidíte opět hladký povrch, hrnec však bude o něco větší. A to proto, že kromě drátěného koše musíte do hrnce vložit ještě topnou spirálu, která bude olej ohřívat.


Díky rotační technologii jsou potraviny ve fritéze nakloněny a otáčejí se v nižší vrstvě oleje než u klasických fritéz. Naopak horkovzdušná fritéza, někdy také nazývaná horkovzdušný hrnec či zdravá fritéza, funguje na principu horkého vzduchu, který proudí fritézou a tím ohřívá vložené potraviny. Některé fritézy k dokonalým křupavým a šťavnatým pokrmům potřebují jednu lžíci oleje, jiné nepotřebují zase ani kapku. Máme horkovzdušný hrnec Rohnson asi dva měsíce.


Ze začatzku jsem nevěděla jak s ním zacházet, ale ve finále je to skoro to samé jako horkovzdušná trouba. Jen člověk musí mít nádobí co se do toho vejde V dortové formě se dá upect korpus na dorty čí jiné buchty. Co je multifunkční hrnec.


Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá.

Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Výborný fritovací hrnec Tefal FF175Dmá tepelně izolovaný plášť a olejový filtr, který má na starosti zachytávání a odstranění nečistot. Najednou můžete připravit kg potravin s maximálním objemem l oleje. Jedná se o moderní plnohodnotný pomalý hrnec s časovačem, který navíc nabízí slušný objem hrnce litrů. Hrnec tak má vyšší příkon 2Wattů, aby s ním bylo vaření pohodlné i při velkému množství ingrediencí.


Koupila jsem si halogenový horkovzdušný hrnec. Myslela jsem si, že vaření v něm bude brnkačka, ale myslet, zanamená ho…vědět. Momentálně mám pocit, že jsem vyhodila peníze z okna. Kuře se sice upeče, ale vysuší i když dám do nádoby vodu.


Standardem, který odpovídá požadavkům 4členné rodiny, bývá 5l hrnec vhodný pro přípravu až kg potravin najednou. Výběr je ovlivněn ovlivnit také způsob čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky