čtvrtek 12. října 2017

Jak čistit sušičku

Při pořizování sušičky pravděpodobně všichni spoléháme na to, že nám nějaký ten rok vydrží. Jak se o spotřebič starat vám poradíme ZDE! Jak vyčistit sušičku na prádlo? Odpojte sušičku z elektrické sítě.


Vyprázdněte nádržku na kondenzát: Vytáhněte zásobník na kondenzát. Zásobník přenášejte ve vodorovné poloze, aby z něj nevytekla voda. Vylijte ze zásobníku akumulovanou vodu. Vypláchněte nádržku čistou vodou. I když máte sušičku se samočištěním, je dobré čas od času výměnik zkontrolovat.


Jestli chcete mít prádlo se svěží vůní, podívejte se na tento článek, jak na to. Líbí se vám tento článek ? Tak dejte like a sdílejte ho vašim přátelům na FB. Vyhněte se zbytečné závadě. Věnujte chvilku času údržbě sušičky. Ve video návodu zjistíte, jak čistit výměník tepla a filtr u kondenzační sušičky Whirlpool.


Jak čistit filtry u kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem. Oprav si sám Stává se to často – na infolinku volá klient, že vyndává prádlo ze sušičky úplně mokré. Jak používat sušičku Jak často čistit filtr.


Většinou vás čeká čištění dvou typů filtrů. Tím prvním, který je u všech sušiček je prachový filtr. Najdete ho hned za dvířky. Výrobci doporučují jeho čištění po každém sušení. Osobně je čistím každé – sušící cykly.


Proč je potřeba prachový filtr. V novém videu se dozvíte jak vyčistit prachový filtr u sušičky Whirlpool z řady Supreme Care a komerčním označením HSCX, který má nově pěnový filtr po stranách zkosený. Filtr je dobré čistit jednou za čtvrt roku.


Dvířka pračky a všechny venkovní stěny otřeme od prachu a nečistot vlhkým hadříkem namočeným v saponátu, nezapomeneme ani na zadní část pračky kde se nachází hadice na přívod a odtok vody. Pokud vlastnímu sušičku prádla, musíme ji vyčistit. Tácky elektrické sušičky jsou omyvatelné a často je možné je dávat i do myčky.


Je však vhodné tácky odmočit v případě, že po sušení ovoce nebo masa na nich zůstaly přischlé zbytky, které lze jen těžko odstranit houbou. Máme pro vás rady a tipy, jak sušit prádlo v sušičce, abyste benefity tohoto skvělého spotřebiče využívali naplno a zároveň se vyvarovali neho jako je srážení prádla v sušičce či zničený potisk na tričku. Jak brzy po zakoupení sušičky tento stav nastane je různý a je závislý na tom, jak dobře a často se o sušičku budete starat. Sušičky zatím nejsou v českých domácnostech příliš rozšířené, v posledních letech ale jejich popularita rychle stoupá. Zdroj: Český statistický.


Kam a jak sušičku ideálně umístit. Otázku, kam novou sušičku doma umístíte, byste si měli položit už při jejím samotném výběru. Usazený vodní kámen, plíseň, nepříjemný zápach. Zásah opraváře pak citelně pocítíte v rozpočtu. Poradíme vám, co dělat, abyste tomu předešli.


A rozhodně vás nebudeme nutit nakupovat drahé čisticí prostředky. Vystačíte si s tím, co.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky