čtvrtek 26. října 2017

Stojací držák na toaletní papír

Materiál nerez plast dřevo kov Styl skandinávský. Stylová sada koupelnových doplňků, stojan a držák na toaletní papír , kartáč na WC, RIVALTA WENKO. Samodržící stojan na toaletní p. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu!


Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI. Buď se může jednat o klasický držák na toaletní papír do zdi, nebo volně stojací držák s WC štětkou. Též se dají sehnat držáky na náhradní toaletní papíry. AQUALINE - SAMBA držák toaletního papíru bez krytu, chrom (SB117) 1Kč.


Skladem u dodavatele, - dnů. Aqualine ZERO držák toaletního papíru bez krytu, chrom ZE017. Stojany na toaletní papír nebo držáky toaletního papíru - nezbytnost pro každou domácnost Vyrobeno s důrazem na detail, vysoce funkční a nenahraditelné v každé koupelně - takové stojany na toaletní papír můžete najít v naší neustále se rozšiřující nabídce. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá.


Stojací držák na toaletní papír

V nabídce naleznete kolem 2produktů dvou desítek značek. Tento držák na toaletní papír v sobě dokonale kombinuje funkčnost a estetiku. Naše nabídka je velmi pestrá – máme pro vás s krytem, bez krytu, s přísavkou, rezervní apod. Design je jednoduchý a moderní. Nepoškrábají se a září mnoho let jako nové.


TIP: Chcete, aby držák ladil s ostatními doplňky do koupelny? Dávno pryč je doba, kdy byl na každé toaletě totožný plastový držák wc papíru a stejná wc štětka. Dnes můžete vybírat z nepřeberného množství variant a materiálů. Naleznete u nás nejen jednoduché elegantní kousky ale i do detailu propracované skvosty.


Držák toaletního papíru. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Vybírejte z 8produktů v kategorii držáky na toaletní papír. Plastový držák na wc papír. Má obdélníkový tvar, je mírně tvarovaný.


Rozmery má x 1cm. Upevňuje se pomocí šroubů, které jsou součástí balení. Detail produktu Do obchodu. Velký výběr naleznete online na BauMax.


Stojící litinový držák na toaletní papír bude ozdobou vaší toalety. V bílé barvě, s motivem růží. Stojan na toaletní papír Stojan chrom na papírové ubrousky v roli, lze na něj také umístit. Kovový držák na toaletní papír zdobený ornamenty. Lepení výrobků se stává stále oblíbenější, a my vám nabízíme všechny výrobky vhodné k přilepení seskupené do vlastní kategorie.


Prosíme Vás o platby předem či kartou. Dopravci nepřijímají hotovost a je snížený počet výdejen Zásilkovny. Toaletní papír můžete skladovat v poličkách, v šuplíku či v designovém držáku.


My jsme však chtěli ušetřit místo, a tak jsme si vyrobili závěsný zásobník. Navíc podle svého gusta i vkusu – a za pár korun. Záleží jen na vás, jaké máte rádi barvy a zda chcete zásobník sladit s interiérem.


Vlastnosti Produktu: toaletní papír je vždy po ruce, usnadňuje odvíjení z roličky a chrání před mokrem, elegantní, patentovaný design, další místo na pro drobné předměty, montáž pomocí šroubů a hmoždinek, elegantní, patentovaný design, lesklá z nerezová ocel, značkový výrobek německé firmy WENKO. K č (Euro) na objednání. Kč (Euro) na objednání.


Zásobník na toaletní papír ATORE lesklý,. Třeba mít po ruce dostatek toaletního papíru. Proto jsme pro vás připravili tento držák.


Jeho moderní vzhled a kvalitní provedení oceníte každý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky